promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lengyel Tamás is beállt a magánéletét kiteregető sztárok sorába, feleségéről árult el pikáns titkokat
Borítókép:  Youtube - magyarorszagkedvencmusora
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy Ervin országos cimborájának megeredt a szája.

Lengyel Tamás volt a legutóbbi vendég az "Adom a napom" című műsorban. A színész és Geszti Péter beszélgetése során szóba került, hogy Tamás 40 éves kora után vált apává. Elmondása szerint ennek az oka az volt, hogy korábban nem találta meg azt a nőt, akit megfelelőnek tartott volna arra, hogy családot alapítson vele.

Az interjúban számtalan kérdésre kitértek, a politikai tüntetésekről ismert Nagy Ervin cimborája arról osztott meg történetet, hogy bizony az ismerkedés sokszor még ismert emberként sem annyira egyszerű.

Ezt követően elmesélte, hogy meglehetősen szokatlan módon ismerkedtek meg feleségével. Próbált randipartnert találni a Tinderen, de rájött, hogy híres emberként nagyon nehéz a Tinderen ismerkedni, mivel sokan azt hiszik, hogy hamis profillal van dolguk. Elmondása szerint Tinderen figyelt fel a mostani feleségére, de az Instagramon kezdtek el beszélgetni, ahol azonban az ő profilja nem volt túl bizalomgerjesztő - igazi 21. századi történet.

"Volt egy időszak, amikor szerényen és visszafogottan próbáltam tiltakozni a közösségi média ellen: csak a hátamat mutattam a profilképemen. És mivel nem volt más Instagram-fiókom, őt pedig ott találtam meg, így kénytelen voltam erről a profilról írni neki. Azt gondolta, hogy ez az ember furcsa, ráadásul nem is ismert, nem tudta, ki vagyok, de a barátai megmutattak neki elölről is, és akkor már egy kicsit szimpatikusabbnak tűntem, mint hátulról"

– fejtette ki a színész.

Sokan a mai napig idegenkednek az internetes társkereséstől, pedig a rengeteg a sikertörténet azt igazolja, hogy érdemes megpróbálkoznunk ezzel is, ha valóban társat szeretnénk találni. Szokatlan ez a fajta őszinteség Lengyel Tamástól, hiszen általában csak közéleti kérdésekben nyilatkozik, viszont ezúttal úgy tűnik, hogy megeredt a nyelve. Nagy Ervinnel együtt általában nem félnek beleállni a kemény témákba, azonban az összes közül a legnehezebb az ilyen fajta intim témák megvitatása lehet egy híresség számára.

Lengyel Tamástól sem áll távol a forradalom és a tüntetés, ez a márciusi ifjakról szóló paródiavideója az egyik legismertebb mind közül:

forrás: Blikk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás