promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs egyetlen szóval kegyetlenül odapörkölt Puzsér Róbertnek, aki ezt rögtön visszautasította

Sebestyén Balázs egyetlen szóval kegyetlenül odapörkölt Puzsér Róbertnek, aki ezt rögtön visszautasította

Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Szenzációs beszélgetés zajlott Sebestyén Balázs és Puzsér Róbert között.

Azt viszonylag könnyű elismerni, hogy Sebestyén Balázs és Puzsér Róbert Magyarországon a toplistán vannak, ha megkérdezzük, hogy kiket szeretnek a legjobban hallgatni a magyarok a rádióban. A Balázsék és az Önkényes Mérvadó ugyanis elképesztő népszerűségnek örvend. Balázs és Puzsér Róbert most élő egyenes adásban kóstoltak bele egymásba, igazából többször is, de ennek a műsornak a legtöbb szava arany.

Puzsér Róbert és Sebestyén Balázs még sosem ültek le egymással ilyen formában beszélgetni, így a műsor egyben egy kis hiánypótlás is, amely kimaradt egyelőre a podcast-beszélgetések sorából.

Érdekesség volt az is, hogy az egyikük totál fehérben, a másikuk pedig full fekete ruhában jelent meg a színpadon.

Mintha előre megbeszélték volna, hogy legyen meg ez a kontraszt.

Anticeleb celeb.

A két ikonikus műsorvezető a SopronFesten találkozott, és már a beszélgetés legelején váratlan kis közjátékkal éltek, hiszen Puzsér azt mondta, azt hitte még a legelején, amikor elkezdődött az egyeztetés a műsorról, hogy jön majd valaki, aki felteszi a kérdéseket. Tehát jön egy moderátor majd, de nem így történt. Végül Puzsér Róbert vendége lett Sebestyén Balázs.

Puzsér pedig stílusosan előhúzott rengeteg kérdést a kabátja belső zsebéből. A felvétel több mint másfél óra hosszú, de rengeteg érdekesség hangzik el benne, az egyik pontján a beszélgetésnek a clebeségről van szó, Balázs pedig felvázolja azt, hogy miért része ennek az univerzumnak is Puzsér Róbert.

Természetesen Puzsér Róbert válasza sem marad el, és mind a kettő zseniális: