promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Teljes képtelenség, így néz ki 72 évesen a Conan, a barbár amazontestű harcosnője

Teljes képtelenség, így néz ki 72 évesen a Conan, a barbár amazontestű harcosnője

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

30 évesen Arnold Schwarzenegger izomtestű szerelme volt, most így néz ki 72 évesen a Conan, a barbár női főszereplője.

Ha valakinek eszébe jut az 1982-ben bemutatott Conan, a barbár című film, akkor mindenki előtt megjelenik az izomkolosszus Arnold Schwarzenegger, aki nyilván a Terminátor miatt lett világsztár, de már a Conan, a barbár is megágyazott a világhírnévnek. Nagyon sok olyan, Magyarországon is ismert világsztár van, akihez legendás szerepek kötődnek a 70-es, 80-as évekből, hiszen ott van Arnold Schwarzenegger mellett Sylvester Stallone Rocky-val és Rambo-val, vagy éppen Harrison Ford Han Solo és Indiana Jones karakterével.

Mindenki emlékszik a fiatalkori Schwarzira, ahogy kipattintva, hatalmas karddal a kezében hadakozik, de mi a helyzet a film női főszereplőjével, aki amazontestű harcosként, Conan szerelmeként látható a produkcióban? Sandahl Bergman csupán 30 éves volt, mikor eljátszotta Valeria szerepét a 42 évvel ezelőtt bemutatott alkotásban. Azóta eltelt 42 év, a színésznő pedig még mindig kitűnő egészségnek örvend, és bár teljes képtelenség, de egyáltalán nem látszik rajta, hogy már 70 fölött jár.

Sandahl Bergman nevét mindenki a Conan, a barbár miatt ismerte meg, és ez is hozta meg neki a szakmai elismerést is, ugyanis ezért az alakításáért kapta meg a Golden Globe- és a Saturn-díjat. Később is több sci-fiben tűnt fel - például a Vörös Szonjában -, de nyilván az marad meg elsősorban mindenkinek az emlékezetében, hogy mit csinált Arnold Schwarzenegger mellett az 1982-es produkcióban. Érdekesség egyébként, hogy Schwarzenegger legalacsonyabbra értékelt filmje pont a Vörös Szonja, és ő maga is ezt tartja karrierje mélypontjának; olyannyira utálja, hogy annak idején a gyerekeit is ezzel büntette.


Utoljára a 90-es években láthattuk őt nagyobb produkciókban, de aztán már csak táncosnőként tevékenykedett, és így vállalt el kisebb-nagyobb filmekben való szereplést. A színészettel hamar felhagyott, de végülis igaza van, a csúcson kell abbahagyni, aztán ki tudja, mit hozott volna még számára a jövő - talán ma már Oscar-díja is lehetne.

Napjainkban minden idejét a családjának szenteli, és a közösségi médiában csak nagyon ritkán bukkan fel. Így néz ki most a 72 éves színész-táncosnő.

(Fotó: Profimedia)