promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A bombanővé cseperedő Hermione Granger kikandikáló bugyija minden muglit elvarázsol, de a cicijeivel is beindítja a varázspálcákat
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most Emma Watson, dögös, érett nővé változott az egykori gyerekszínész.

Az egész filmtörténetet felforgatta a három kis varázslótanoncról szóló film, ami hihetetlen sikert aratott. A J. K. Rowling regénye alapján készült adaptáció a rajongók tetszését is elnyerte, annak ellenére, hogy ritkán sikerül olyan jól egy mozgóképes alkotás, mint az írott verzió, ami annak alapjául szolgált. A színészek kiválasztása is parádésan sikerült: mindenki imádta Daniel Radcliffet, aki bár ennek a szerepnek köszönheti az ismertségét, mégis minden létező módon próbálja magát függetleníteni a szereptől és levetkőzni magáról Harry Potter karakterének skatulyáját. Azóta egészen őrületes alkotásokban játszik és alá kell írni, hogy nincs az a nyakatekert szerep, amit ne tudna profin lehozni.

A kis Ron Weasley szerepében feltűnő Rupert Grint óriásit nőtt az utolsó mozifilm óta és hasonló gondokkal küzd, mint előbb említett színésztársa: nevével és külsejével annyira összeforrt a Harry Potterbéli karaktere, hogy ő is nehezen szabadul a sikert hozó karaktertől. Szintén több filmben és sorozatban láthatjuk, szívesen dolgoznak vele, egészen foglalkoztatott színésznek számít.

Ez például az egyik legszívderítőbb jelenet, kolléganőjével, Emma Watsonnal.

A Hermione Grangert játszó Emma Watsonon is látszik az idő múlása: a kusza hajú csálé fogú, bájos, szép kislányból egy kivételes szépségű, intelligens, okos, felnőtt szexi nő lett. A gyerekszínészként dolgozó Emma azóta részben visszavonult a színészkedéstől és a médiától, időközben pedig a szerelem is rátalált.

Szívesen tesz közzé magáról ízléses, ám kihívó képeket, amik megmutatják tökéletes alakját. A genetika mellett alakja megőrzésében az egészséges életmód és az aktív, sportos életmód is segít, csak úgy sugárzik belőle a magabiztosság: szemmel láthatóan boldog a jelenlegi élethelyzetében.

Az Emma Watsonról készült friss felvételt ide kattintva tudjátok megtekinteni, így néz ki most:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás