promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia méretes cicijei előadás közben ficcentek ki, a színésznő képtelen volt megzabolázni indokolatlanul rövidke ruháját
Borítókép:  Youtube - Partizanmedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik néző örökítette meg a dögös villantást.

Ha azt mondjuk, Lipták Klaudia Katalin, nem biztos, hogy sokan tudják, kiről beszélünk - ha azonban azt mondjuk, hogy Liptai Claudia, egyből tudja az egész ország, kiről van szó. A művésznő évtizedek óta áll a színpadon, pedig karrierje nem indult ám akadályok nélkül: vitathatatlan tehetsége mellé minősíthetetlen viselkedés társult, így eltanácsolták a művészeti középiskolából.

Claudiát nem abból a fából faragták, akit ilyen apróságok megzavarnak (hogy a nagy magyar szellemi-óriás írót, Hamvas Bélát idézzük: "...csak iskolába ne kelljen járni..."), és tanulmányait az  élet iskolájában folytatta: a következő évtől többek között tenyérjóslásból tartotta fenn magát, ami közben esti gimnáziumban 2 év alatt leérettségizett, és Gór Nagy Mária színitanodájában sajátította el a színész-mesterséget.

A színitanoda után a Színházi és Filmművészeti Főiskolára is felvételt nyert, és már itteni hallgatóként tagja lett a Vígszínháznak, és gyakorlatilag azóta a színpadon vagy a kamerák előtt van - hagyományos, kőszínházakban játszó társulatok tagjaként is élvezhettük már játékát, láthattuk őt reality-műsorvezetőként, celeb-műsorokban, és bizony még a híres nyuszis magazinban is megcsodálhattuk meztelen képeit.

Az akkori fotózás óta (a számot, amiben szerepelt, rekordgyorsasággal kapkodták el az újságosoktól) jó pár év eltelt, ám a művésznő még mindig elképesztően vonzó, ahogy ez a felvétel is bizonyítja, ami a Játékszínben készült, előadás közben.

Claudia egy gyönyörű kék színű ruhát visel - akit azonban nem annyira az öltözködés hoz lázba, annak is van itt látnivaló. Mi a részünkről további eredményes és sikerekben gazdag éveket kívánunk neki, csak örvendeztessen meg minket minél több hasonló képpel.

A fotót, mely a Játékszínben készült, a Hölgyválasz című előadása közben, itt nézhetitek meg:

Liptai Claudia hamarosan ismét látható lesz a televízióban, ugyanis hamarosan indul a Séfek séfe új évada, melyben Krausz Gábor mellett tűnik majd fel újra a képernyőn.

Forrás: wikipedia.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás