promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia ritkán látott lánya gyönyörű menyasszony: hófehér ruhában fotózták, édesanyja pedig gyönyörű szavakkal bíztatta
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazi hercegnőként tündököl Liptai Claudia és Gesztesi Károly kislánya, Panna ízig-vérig felnőtt nővé cseperedett.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly szerelméből egy gyermek született, aki 2006. júlis 16-án látta meg a napvilágot. Ahogyan az lenni szokott az idő rohan és a kislánykori togyogós fotók után egyszer csak azt vesszük észre, hogy szembejön velünk Instagramon egy nagyon vonzó, fiatal lány képe. A kép címét elolvasva pedig megdöbbenünk: a meseszép hölgy Panna, aki idén töltötte be a 17. életévét.

Édesanyja sikeres és elismert műsorvezető, bár mostani műsora a Szingli vagy Svindli eddig kétségtelenül nem dobbantott nagyot. A csatorna azonban lépett és egy másik időpontban vetítik a műsort, ugyanis töretlenül hisznek annak sikerében.

A sudár termetű lány korábban sportaerobikozott, egy ideje azonban a szépségipar is szemet vetett rá: egyre több megkeresést kap modellként. Édesanyja teljes mellszélesseggel támogatja a lányát álmai megvalósításában, főleg aztért is, hogy Panna ne az ő árnyékában tevékenykedjen, hanem atlálja meg azt az utat, amiben ő a leginkább ki tudna teljesedni.

A mostani képen, amely Claudia szívét is megmelengette, a lánya éppen menyasszonyként pózol.

A modellt nem akármelyik divatmárka kérte fel a promócióra: a külföldön is hihetetlen sikereket elérő Daalarna esküvői ruhaszalon egyik meseszép ruháját reklámozta Gesztesi Panna. A ruha csodálatos szabása, a finom anyaghasználat, a szolid, ám annál impozánsabb kinézet mind mind a márka védjegye. Panna pedig a természetes szépségével ideális választás volt ehhez a kifinomult darabhoz.

Édesanyja meghatódva osztotta meg a fotót saját Instagram oldalán is és hozzáfűzte, hogy édesanyaként így látnia Pannát egy felemelő érzés. Bár az igazi esküvői ruha magára húzása még valószínűleg várat magára, abban biztosak leszünk, hogy amikor eljön a nagy nap, akkor is ilyen fejedelmien fog kinézni. Akkor pedig Liptai Claudia valóban könnyek között meghatódva nézhet majd rá felnőtté lett kislányára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás