promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító interjú készült Liptai Claudiával, nehéz időszakon van túl a grandiózus színésznő, ezeket mondta
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Liptai Claudia kétségbeesett, ez volt az oka az elkeseredettségének.

Liptai Claudia neve gyakorlatilag összeforrt a televíziózással, egy időben megkerülhetetlen szereplője volt a műsoroknak, alig volt olyan adás, ahol valamilyen formában ne szerepelt volna. Aztán egy idő után kezdett el-eltünedezni a képernyőről és sokáig nem hallottunk felőle. Ennek kapcsán adott most egy nagyon nyílt, őszinte, szívhez szóló interjút, amihez valószínűleg rengeteg nő tud majd kapcsolódni, akár életkortól függetlenül is.

A Nők lapjának beszélt az érzéseiről és rengeteg olyan témát érintettek a riporterrel, mely meglepően hathat az átlagember számára és a meglepődés után még erőt is tudunk belőle meríteni.

Most megszólalt a nem önként vállalt visszavonulásról és bizony hiába a hírnév és az ismertség, ő sem viselte könnyen ezt a mellőzött időszakot. Mint mondta, folyamatos bizonytalanságban volt, találgatott, hogy miért történik ez és nagyon emberi érzések kerítették hatalmába: először is közeledett az 50. születésnapja, ami igen sok nőnek egy kisebb meghalással ér fel. Ehhez jött hozzá az a fajta mellőzés amiről fentebb írtunk: nem játszott színházban, nem foglalkoztatta a tévé és csak arra tudott gondolni, hogy esetleg kiöregedett, vagy megcsúnyult.

Azonban Claudia ránézésre sem az a sokáig önsanyargató típus, így hamar megrázta magát és eldöntötte, hogy kezébe veszi a sorsa alakítását. Podcastet indított (melyet egyelőre magánéleti elfoglaltságai miatt, a sikeressége ellenére is szüneteltet), valamint ismét játszik színházban és egy önálló estje is lett, Clauságok címmel, melyben remekül meg tudja csillogtatni saját személyiségét. Kifejezetten jól jön ide humora, határozott, nőies kisugárzása és szókimondása, mely már sok nehézségen átsegítette az életben.

A televízióba is visszatért, a Szingli vagy svindli című realityműsort vezeti és ahogy elnézzük nem esett nehezére leporolni azt a sok évnyi rutint, amit műsorvezetőként szerzett. Amikor a tévézésről kérdezték, egyben arra is választ adott, hogy szerinte miért nem kapott mostanában felkérést. Az aktuális trendeket okolja, amely olyan szinten beskatulyázza a műsorokat, hogy a régebbi, ismert arcok, akik nem fedik le teljesen a jelenlegi "menőséget", már nem kívánatosak a képernyőn.

Mindenesetre jó látni, hogy Liptai Claudia magára talált és a barátai, szerettei, családja segítségével teljesen újra tudta írni önmagát, a vágyait és a céljait, így pedig egy csomó szuper új dologban próbálhatja ki magát: igazán követendő példa ez sok ember számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás