promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szekunder szégyen műsorral tér vissza Liptai Claudia a képernyőre, minden létező erkölcsöt keresztbe húz a Viasat3 új párkereső realityje
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kíváncsi voltam, hogy minek a vezetését vállalta el a csinos és egyébként nagyon tehetséges műsorvezetőnő, hatalmasat csalódtam.

A műsor a Szingli vagy svindli nevet viseli a Viasat3 saját gyártású párkereső műsora. Szoktam kedvelni ezt a műfajt, akkor is, ha minden ismerősöm milliószor a próbálta beleverni a fejembe, hogy ezek megrendezettek. Én a Mikulásban is kellemetlenül sokáig hittem és azt gondolom, hogyha van is benne némi színház, akkor is rendelkeznek valóságalappal ezek a műsorok.

A tematikája a következő: Tápai Andi (a nem olyan régen Kucsera Gábortól elvált Tápai Szabina testvére) próbál elboldogulni a szerelem útvesztőjében, ebben segíti őt Liptai Claudia. Ahogyan az lenni szokott egy gyönyörű villába költözik be 10 férfival. Azonban! Ebből csak 5 férfi szinli, 5-nek viszont foglalt a szíve és a barátnőjük (elképesztően fura módon) kívülről figyeli a villában zajló eseményeket.

A fődíj 20 millió forint, a párban lévő férfiakat és barátnőiket ez motiválja arra, hogy minél tovább a jatékban maradjanak és bent tartsák kedvesüket. Ugyanis: Ha Tápai Andi végül egy olyan férfit választ, aki nem szingli, akkor a férfi és párja nyerik meg a főnyereményt. Míg egyedülálló férfi esetén Tápai Andi és újdonsult kedvese a tulajdonosa a nyereménynek.

A probléma ott kezdődik, hogy engem eleve zavarna az az elhanyagolható 20 milka és esetleg felmerülne bennem a gyanú, hogy a férfiak nem engem akarnak megismerni, hanem esetleg a lakáshitel+kocsi kombót szeretnék gyorsabban letudni.

A másik, egészen elképesztő dolog nekem, amit a Viasat3 hivatalos leírásából szedtem és így hangzik szó szerint:

,,A svindlerek barátnői – akik csak távolról figyelhetik az eseményeket – zöld utat adnak párjuknak a csábításra."

A párkapcsolat szerintem egy nagyon szép és szent dolog, ami jó esetben anyagi érdekektől mentes és két emberre tartozik. Nem tudom elképzelni, hogyan zajlik egy ilyen beszélgetés, de valahogy így képzelem:

Figyi szivi, Andi nagyon rámindult, nem lenne gond, ha kicsit letapiznám a medencébe?

Nem, nem nyuszi, tudod, kell a pénz.

És ez szerintem egy egészen sötét korszakát nyitja meg a televíziózásnak. Minden nemű értéket sárba tipornak, főműsoridőben, műsorvezetőnek, aranypapírba csomagolva és megcsúfolnak mindent, ami szép egy kapcsolatban.

Átverik Andit (aki mondjuk tudja mire jelentkezett, de egészen más élesben ott lenni és esetleg elkezdeni mélyebben érezni az egyik foglalt szereplő iránt és a szívfájdalom nem fáj kevésbé attól, hogy mutatja a kamera is), kiárusítják a szerelmüket, legitimizálják a megcsalást és úgy általában azt sugallják, hogyha nyereséged származik belőle, nyugodtan verj át mindenkit.

Már csak egy dologban reménykedek, hogy a barátaimnak igaza volt és ezt az egészet megrendezték, mert ha ez igazi, akkor a színvonal egy bizonyos állatka bizonyos testrésze alatt van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás