promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bemutatták az RTL új műsorvezetőjét, a közmédia csinos televíziósát most nézők százezrei ismerheti meg
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Három új műsorvezetőt mutatott be az RTL Magyarország, az egyikük a közmédiától jött át.

Az RTL Magyarország bemutatta az új műsorvezetőit, akiknek nagyon fontos feladatuk lesz a médiavállalatnál. Ugyanis ők fogják majd vezetni az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzésekhez tartozó műsorokat az RTL streamingoldalán, az RTL+-on.

„A streamingszolgáltatás előfizetői 192 meccset élvezhetnek olyan technikai minőségben, amilyet úgymond hazai pályán még nem láthattak sem az érdeklődők, sem pedig a törzsszurkolók”

- jelentette ki Szabó Balázs, az RTL tartalmak menedzseléséért felelős vezérigazgató-helyettese a siófoki Digital-Media Hungary konferencián.

Ahogy a legjobb sorozatok, a legnagyobb sztárok és filmek a televízió mellett streamre költöztek, így jelenik meg az európai csúcsfutball is a lineáris közvetítés mellett az RTL+ streaming platformon is.

Ősztől az UEFA Bajnokok Ligájának lebonyolítása is változik, több csapat kerül be a főtáblára, ezáltal a mostaninál több mérkőzést lehet már az alapszakaszban is nézni. Az RTL+ előfizetői az összes, általunk közvetített meccset magyar kommentárral élvezhetik, így nem maradnak le egyetlen egy szögletről, szabadrúgásról, gólról sem.

És mint említettük, a pályán kívül is erősít az RTL, hiszen a technikai feltételek mellé egy motivált, szakértő csapatra is szükség van, ezért az RTL+ felületén új nevek és ismerős arcok is feltűnnek a közvetítések során. A műsorvezetők Matthesz Flóra és Haraszti Ádám lesznek. Az RTL+ focipalettáján továbbra is szerepelni fog az UEFA Európa Liga és az UEFA Konferencia Liga meccsek közvetítése is, ahol Nagy Viktor várja majd a szurkolókat. 

Matthesz Flóra a közmédia nézőinek lehet ismerős, hiszen az M2 Petőfi TV-n láthattuk például:

„Az elmúlt évek során volt lehetőségem riporterként, szerkesztőként, felelős szerkesztőként, majd műsorvezetőként is kipróbálni magam a köztelevíziónál. Dolgoztam zenei, kulturális fókuszú műsorokban, de ezek mellett nagy szenvedélyem a sport, és főként a labdarúgás. Szurkolóként hosszú évek óta követem a magyar és a nemzetközi futball alakulását, ha tehetem a magyar válogatott meccseire mindig kilátogatok. Óriási öröm számomra, hogy a hivatásom most találkozik a szenvedélyemmel, hiszen 2024. őszétől az RTL UEFA Bajnokok Ligája műsoraiban találkozhatnak velem a nézők”

- mondta az RTL-nek a közmédia korábbi televíziósa.


Haraszti Ádám közel 20 éve dolgozik sportriporterként, pályafutását még a TeleSport szerkesztőségében kezdte. 2009 óta kommentál rendszeresen futballmérkőzéseket, az első helyszínről közvetített találkozója éppen a Debrecen Liverpool elleni UEFA Bajnokok Ligája-meccse volt, de a munkája már korábban összefonódott a sorozattal: a 2007-es, athéni finálé során is a helyszínről jelentkezhetett be, pályaszéli riporterként. A 2010-es madridi és a 2013-as londoni döntőket a Digi Sport kommentátoraként közvetítette, egy ideje pedig már a Sport TV riportereként hallhatják a szurkolók. Az RTL nézői számára sem lesz ismeretlen a hangja, hiszen a korábbi Dakar-összefoglalók után az elmúlt években az UEFA Európa Liga és az UEFA Konferencia Liga közvetítéseinek is állandó kommentátora.

Nagy Viktor annak idején együtt kezdte el a Komlósi Oktatási Stúdiót a gimnázium negyedik osztályával. Ezt követően dolgozott a közmédiánál szűk fél évet, majd több hódmezővásárhelyi médiában foglalkoztatták, végül 20 évesen a DIGI Sporthoz került. Annak megszűnéséig kommentátor és műsorvezető volt a csatornánál. Rendszeresen dolgozik világeseményeken, legyen az sport vagy pápalátogatás. Sosem közvetített még UEFA Bajnokok Ligáját - ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy "egy gyönyörű álom válik majd valóra". Neki is van RTL-es tapasztalata, ugyanis egyszer volt egy másfél perces epizódszerepe a Barátok köztben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás