promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A közmédia dúsajkú híradósa melltartó nélkül állt kamera elé, Joó Zsanett ruhája intim titkot tárt fel a kíváncsi szemek előtt
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elfelejtett melltartót venni a M1 csinos híradósa.

Már jó ideje látható az M1 képernyőjén a fiatal, dúsajkú híradós, Joó Zsanett, aki Debrecenből költözött fel a fővárosba. Egy korábbi interjúban a közmédia csinos televíziósa elárulta, hogy 15 évvel ezelőtt éppen Debrecenben tanult, amikor riportereket kerestek a Magyar Televízió szerkesztőségébe. Jelentkezett, fel is vették, és fél évig riporterként dolgozott, aztán megkérdezték tőle, hogy lenne-e kedve híradót vezetni. Mivel ki akarta próbálni magát, rögtön igent mondott a felkérésre. Később aztán több helyről is megkeresték, szerepelt a Balatoni nyárban és helyi magazinműsorokat is vezetett.

Az ember azt gondolná, mindig is az volt Joó Zsanett álma, hogy televíziós legyen, pedig nem így van. Gyerekkorában arról álmodozott, hogy gyermekorvos vagy díjlovagló lesz. Mivel nagyon szerette a lovakat, mindenképpen olyanban gondolkodott, aminek ehhez van köze, így aztán arra is gondolt, hogy esetleg lovas rendőr legyen.

Az interjú során azt is elmesélte, hogy milyen volt először szerepelni a híradóban:

„Felvétel közben viszont annyi minden történik, hogy nincs idő ilyeneken gondolkodni, és az érzelmeinket is teljesen ki kell zárnunk. Egyébként korábban sem állt távol tőlem a színpad és a szereplés, mert dráma tagozatos gimnáziumban tanultam és rendszeresen jártam szavalóversenyekre. A híradózás persze teljesen más műfaj”

Az M1 hírolvasója azt a kulisszatitkot is megosztotta, hogy mindig a napszaknak és a történéseknek megfelelően rakják össze a stylistokkal és a fodrászokkal, hogy milyen ruhában, és milyen frizurával legyen aznap kamerák előtt.

Joó Zsanett nagyon odafigyel arra, hogy fantasztikus formában legyen mindig. Ezért hetente többször ját edzőterembe, és meditálni is szokott, hogy szellemileg is fitt legyen.

A közmédia híradósáról korábban készült olyan kép, amin nem visel melltartót a ruha alatt. Ezen fotó alatt számtalan dicséret és bók olvasható a követőitől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás