promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle titkos kapcsolatot ápol egy milliárdossal, elszólta magát az amerikai barát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Akkor is ott volt, amikor Harry és Meghan az Egyesült Államokba költözött.

Mióta úgy döntöttek, hogy szakítva a királyi hagyományokkal az Egyesült Államokba költöznek és ott kezdenek új életet, Harry és Meghan széles baráti kört alakított ki, többen pedig a kezdetek óta támogatják őket elképzeléseikben.

Közöttük van Tyler Perry filmrendező is, aki már akkor felajánlotta 15 millió dollár értékű Los Angeles-i villáját a párnak, amikor megérkeztek az államokba. Perry, aki Lilibet hercegnő keresztapja, évek óta közeli barátja tehát Meghannek és Harrynek.

Perry korábban nyíltan beszélt a Harry herceghez és Meghan Markle-hez fűződő kapcsolatáról, és elárulta, hogy ő volt az, aki annak idején megkereste Harryéket, nem pedig Oprah Winfrey hozta össze őket, mint ahogy azt sokan feltételezték.

"Mindenki azt hitte, hogy Oprah mutatott be minket, de korábban még Oprah nem is tudta, hogy én kerestem meg őket, és küldtem nekik egy üzenetet”

– árulta el Perry.

„Az állt benne, hogy ha bármikor szükséged van valamire, én itt vagyok. Ő pedig hónapokkal később felhívott, és úgy beszélt velem, mintha egy terapeuta lennék, akinek kiöntheted a lelkedet. Remekül sikerült beszélgetés volt”

– fogalmazott.

Tyler Perry úgy véli, Harryék számára nagyon megterhelő volt az elmúlt néhány év, és korábban nem gondolta volna, hogy elhagyják a királyi családot: „Biztonságot akartam nyújtani számukra. Bárhova mennek, bármit csinálnak, paparazzók vannak a sarkukban. Egyszerűen szükségük volt arra, hogy valaki ott legyen mellettük” – tette hozzá.

A filmrendező azt is elmondta, hogy nagyon fontos volt, hogy Meghanék mellett legyen valaki, akiben megbízhatnak, akivel szabadon beszélhetnek és tanácsot kérhetnek. Mindez pedig olyasvalaki legyen, aki nem elfogult, és aki nem előnyökért segít nekik.

Forrás: Daily Record

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás