promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezennel vége, Meghan Markle és Harry herceg ügyében a Buckingham-palota meglehetősen fura módon mondott véleményt
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb, komoly változás Angliában, sokan nem értették elsőre, hogy mi történik.

Az utóbbi időszakban mintha változás történt volna a királyi családdal kapcsolatos hírekkel kapcsolatban. A tudósítások, hírek és riportok átléptek egy misztikus térbe, amelyben egyre több és vadabb feltételezés látott és lát napvilágot a mai napig. A Buckingham-palota sajtósai pedig alig győzik, hogy mindenre válaszoljanak. Minden akkor fordult át, amikor III. Károly kapcsán bejelentették, hogy őfelsége rákbetegséggel küzd. Azt nem nevezték meg pontosan, hogy milyen rákbetegség. 

Majd azzal folytatódott, hogy Katalin hercegné december eltűnt a nyilvánosság elől, hiszen hasi műtétet hajtottak végre rajta, ám hónapokig nem lehetett új fotót látni róla, csak márciusban törte meg a csendet, de akkor is a sajtó rögtön a fényképét kezdte el piszkálni, hogy vannak olyan részletek, amelyek furák. Többek között azt szúrták ki a tartalomgyártók, hogy a fényképen Katalin ujjáról hiányzik a jegygyűrű, természetesen már a válás is szóba került több orgánum esetén, majd a következő héten már Vilmos herceg feltételezett szeretőjéről cikkeztek a lapok.

És következtek az összeesküvés-elméletek, miszerint a nyilvánosság elől eltűnő hercegné meghalt, illetve III. Károllyal kapcsolatban is napvilágot láttak ilyen és efféle fals információk. Majd egy férfi videót készített a boltból épp hazafelé igyekvő Katalin hercegnéről, ám sokan kételkednek abban, hogy Katalin van a képeken, pedig közben előkerült a felvételt készítő, aki tettét azzal magyarázta, hogy szerette volna eloszlatni a pletykákat és összeesküvés-elméleteket, amelyek az utóbbi időben feljöttek Katalinnal kapcsolatban.

A videó amúgy nyilvános.

De vajon tényleg Katalin látható rajta? Teszik fel a kérdést az emberek szerte az interneten.

Nemrégiben pedig Meghan Markle és Harry herceg került az érdeklődés középpontjába, hiszen frissítették a királyi család tagjainak az életrajzát a királyi család honlapján, Harryék pedig fél órára le is kerültek onnan váratlanul, majd legalulra kerültek vissza. És már nincs is odaírva hozzá, hogy ő az ötödik az öröklési sorrendben.

Sőt, már annak is véget vetettek a honlapon, hogy odaírják Meghan Markle és Harry herceg nevét, csupán úgy hivatkoznak rájuk, mint sussexi herceg és sussexi hercegné. Ez pedig újabb súlyos kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy hányadán állnak a családdal.

Mindenesetre ez megint egy súlyos fejlemény, hiszen ilyen még nem történt, hogy a nevük sem olvasható a honlapon, csupán hercegként és hercegnéként hivatkoznak rájuk.

(via HVG)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás