promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
50 éve szereti ezt a nőt Szikora Róbert: Zsuzsika mindenben társa, az R-Go frontembere kivételesen feleségével állt kamera elé
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megmutatták a szerelmüket, 50 év után is lángolnak közöttük az érzések.

Szikora Róbert már szinte egy emberélet hosszúsága óta része a magyar zenei szórakoztatóiparnak. Népszerűsége a mai új előadók és irányzatok mellett sem csökken, változatos vehemenciával és optimizmussal veti magát bele a fellépésekbe és jó ideig még nem is tervezi abbahagyni. Azt hinnénk, hogy foglalkoztatott zenészemberként és szenvedélyes előadóművészként kihasználta a lehetőségeit, azonban Szikora Róbert 50 éve egyetlen nőt szeretett és soha nem is volt mással, mióta elvette élete szerelmét Zsuzsikát.

Fiatalon, tinédzerként szövődött közöttük szerelem, majd 1975-ben kapcsolatukból házasság lett.

Az énekes gyönyörűen nyilatkozik élete hölgyéről: úgy gondol kettőjük kapcsolatára, hogy együtt kezdték az életüket és egészen biztos abban, hogy együtt is fogják befejezni. Nem tudná elképzelni az életét hű társa nélkül.

Szikora azt is elmondta, hogy nem tudna tükörbe nézni, ha a házassága tönkremenne, mivel ő még annak a kornak a gyermeke, ahol a dolgokat megjavították és nem eldobták. Szomorúan szemléli a mai világnak ezt a mentalitását. Azzal egyetért, hogy a szenvedély és a vad szerelem idővel átalakul ám neki az a saját tapasztalata, hogyha mindketten tesznek a házasságért és közösen beleteszik a munkát, akkor a befektetett energia megtérül és megmarad a szerelem és a boldogság, de szerinte még a nagyívű érzelmek is visszatérhetnek.

Ami még segít nekik és hozzájárult a hosszútávú sikerhez, az az, hogy a mai napig tetszeni akarnak egymásnak és ezért mindent meg is tesznek. Továbbá hiába az ismertség, kapcsolatuk részleteit és az intimitásukat sosem árusították ki, nem engedték be a nyilvánosságot a közös életükbe.

Így néz ki most Szikora Róbert és felesége, kettőjük csodálatos szövetségét remekül szemlélteti a fotó, amelyet ide kattintva tudtok megtekinteni:

Forrás: Velvet.hu, Story magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás