promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékeztek még VV Nócira, a Való Világ tüsihajú műsorvezetőjére? Így néz ki most az ötvenes sztár, akit egyszer börtönbüntetésre is ítéltek
Borítókép:  Youtube - tv2official
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A bevállalós műsorvezető jövőre tölti az ötvenet, így néz ki most a korábbi botrányhősnő.

Hamarosan újraindul a Való Világ, amely hosszú évek óta az RTL egyik legsikeresebb reality showja. A mai napig hihetetlenül sok embert szegez a tévéképernyő elé, most pedig ismét megnyitották a jelentkezést a vállalkozó kedvű fiatalok előtt. Aki érez magában kellő szereplési vágyat és nem zavarja, hogy néhány hétig a külvilágtól teljesen elzárva, néhány vadidegennel, kamerák előtt kell élnie az életét, annak lehetősége van beköltözni a villába és kis szerencsével ismertséget szerezni.

Talán kevesen emlékeznek, de az első és a második évad egyik dögös műsorvezetőnője Czifra Noémi volt, akinek a nevével olyan szinten összeforrt a műsor, hogy sokan csak VV Nóciként hivatkoztak rá.

A harmadik évadtól más vette át a szerepét, Nóci pedig eltűnt a nyilvánosság elől. Nem olyan régen a Palikék világa című Youtube műsorban mesélt az életéről és arról, hogy mik is történtek vele. Fiatalabb korában hozott néhány rossz döntést, például 5 hónapra elítélték közokirat hamisítás miatt (ezt végül két év felfüggesztettre módosították), de olyan is előfordult, hogy ittas vezetésen kapták.

Mint mondta, életének az egy nehéz korszaka volt, de szerencsére ezt ma már maga mögött hagyta és rátalált a szerelem, a nyugalom és a boldogság is. Két évvel ezelőtt titokban férjhez ment, de párjával már régóta egymás életének a részei. Nóci nyíltan beszélt a problémáiról, emiatt pedig rengetegen pellengérre állították, ezért is nem szerette volna a nyilvánosság tudtára adni azt, hogy esküvőre készül.

Nóci 2013-ban mentálhigiénés szakemberként végzett. Ekkor már élete jó mederben haladt, de éppen a múltjában átélt nehézségek miatt arra jutott, hogy szeretne másoknak is segíteni, a saját tapasztalatai alapján.

Spirituális beállítottságú, ebbe az irányba is nyitott és érdeklődött, ami szintén átsegítette őt életének a nehezebb szakaszán.

Nóci, aki régen a színes és feszülős, miniszoknyáiról volt híres, most már a nőies, finom darabokra esküszik, szinte rá sem ismerni a korábbi vadócra. Így néz ki mostanában Czifra Noémi:

Forrás: Kiskegyed magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás