promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea sosem beszélt róla, mit vállalt be Mészáros Lőrinc előtt a televíziózás mellett, az internet viszont nem felejt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Várkonyi Andrea mindig is hallgatott róla, de az interneten ez is fent van.

Várkonyi Andrea még teljesen más életet élt Mészáros Lőrinc előtt. Mivel orvosi családból származik, ő is az akart lenni, ezért a középiskolai tanulmányok után a Szegedi Orvostudományi Egyetemen diplomázott, majd másfél évig belgyógyászként dolgozott; ezt követően megszerezte második diplomáját is Egészségügyi közgazdász-menedzser szakon. A televíziózásra csupán hobbiként tekintett, sosem gondolta volna, hogy egyszer ez lesz a főállása.

Végül mentőorvosból lett a Tények műsorvezetője, amikor 2002-ben a TV2-höz került. Néhány évvel később megismerkedett Bochkor Gáborral, akitől 2007-ben megszületett kislányuk, Nóri. Egészen 2018-ig volt a rádiós műsorvezető élettársa, aztán szakítottak. Várkonyi Andrea ezután Zsidró Tamás mesterfodrásszal jött össze, de 2020 áprilisában véget ért a kapcsolatuk. Ezután jött a képbe Mészáros Lőrinc, aki meg is kérte hamarosan az egykori televíziós kezét; esküvőjükre 2021. szeptember 24-én került sor az Alcsúti Arborétumban.

Várkonyi Andrea igen sok mindent mondott már el a múltjáról, a házasságáról, Mészáros Lőrincről, de van egy dolog, amiről soha nem beszélt még egyetlen egyszer sem. Úgy tűnik, a korábbi híradós el akarja titkolni a nyilvánosság elől, hogy ezt is bevállalta egyszer; még a Wikipédia-oldalán sincs feltüntetve.

Viszont az internet nem felejt, aki nagyon akarja, meg tudja találni ezt az információt is Várkonyi Andrea múltjából. Mi is két oldalon is rábukkantunk, és bár magát a felvételt senki sem rakta fel külön semelyik videómegosztó oldalra, a teljes produkciót meg lehet nézni az interneten is. Merthogy Várkonyi Andrea filmben is szerepelt, egyetlen egy filmben, de ezt azóta sem említette sehol sem.

Az Overnight című film egy igazi magyar sztárparádé, hiszen olyan színészek játszanak benne, mint Nagy Ervin, Pető Kata, Eszenyi Enikő, Máté Gábor, Bánsági Ildikó, Haumann Máté, Gryllus Dorka, Nagy Zsolt, Mucsi Zoltán, Elek Ferenc, Rajkai Zoltán, Mészáros Béla, és Keresztes Tamás.

Várkonyi Andrea pedig tulajdonképpen saját magát játssza benne, ugyanis egy hírolvasót alakít; azt is mondhatjuk, hogy egy sztárcameót vállalt be, hiszen akkoriban ő volt az ország egyik legismertebb televíziósa.

Az Overnight film nagy részét Budapesten és Taliánördögön forgatták, de néhány jelenetet az indiai Mumbaiban és a németországi Altenburg-ban is felvettek. A történet szerint Péter léha, könnyed életet élő sztárbróker. Miközben a nagy pénzek igézetében él, a magánélete üres, kiégett, a házassága tönkrement. Egyik nap aztán minden megváltozik. Miután egy ismeretlen lány mellett ébred, taxiba ül, hogy beérjen a reggeli piacindításra. Ekkor tudja meg, hogy a legnagyobb német ügyfele úgy döntött, kiviszi az országból a befektetését, amelyre fix hozamot ígért. Egyedül csak Péter tudja, hogy nincs fedezet mögötte. A csapásoknak azonban nincs vége. Ismeretlen feladótól pozitív terhességi tesztet kap. Egyetlen napja van arra, hogy megszerezze a pénzt, és kiderítse, ki a gyermeke anyja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás