promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi egy lakás árát hordja a csuklóján, pofátlanul drága óráját még Orbán Viktor fizetéséből sem tudnánk megvenni
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült, milyen luxusértékű karórát visel Schobert Norbi.

Mostanában egyre többször rájár a rúd Schobert Norbiékra. Egyfolytában fizetniük kell a kiszabott büntetéseket, vissza kellett lépnie az Update-bizniszből, legutóbb pedig bűnösnek mondta ki a bíróság egy szerzői jogok megsértése miatt indított ügyben. Ám úgy tűnik, Schoberték nem igen akarnak foglalkozni ezekkel a dolgokkal, továbbra is úgy élik az életüket, ahogy eddig, és pont emiatt kerültek nemrég komoly botrányba.

A Promotions írta meg, hogy Rubint Réka legutóbbi Alakreform-táborát Kubában tartották, ahol Réka delfinekkel úszkált és csókoltatta magát. Azonban az állatvédők nagyon kiakadtak ezekre a videókra és képekre, felhívták az emberek figyelmét arra, hogy ezek a delfinek erőszakkal vannak ott tartva az öblökben, és ha nem dobálgatják, puszilgatják őket, akkor nem kapnak enni.

A Schobert-családot sokan képmutatónak tartják, mert úgy állítják be magukat, mint egy szerény család, akik szeretnek élni, de közben nem élnek luxusban és nem gazdagok, viszont már többször kerültek olyan helyzetbe, amivel pont az ellenkezőjét bizonyították be.

Nemrég például pont egy karóra miatt került kellemetlen helyzetbe Schobert Norbi, ugyanis egy olyan drága karórát viselt az egyik interjú során, amit gyakorlatilag még Orbán Viktor fizetéséből sem tudnánk megvenni. A fitneszguru gyakorlatilag egy egész lakás árát viselte a csuklóján, miközben azt mondta, hogy

„nem tartozik a cash milliárdosok közé”.

Viszont a karóra nem ezt mutatja, ugyanis ahogy azt egy óraszakértő tartalomgyártó elárulta, Norbi egy 25 millió forintot érő Rolex Sky-Dwellert viselt, aminek a listaára sem nyilvános, a piaci árára pedig csak találgatni lehet; viszont a 25 millió forintos érték nem egy túlzó becslés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás