promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali műsorváltozást közölt az RTL: teljesen felborulnak a hétköznap esti programok, nem ezt ígérte a csatorna a nézőknek
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL azonnal felborítja a hétköznap esti menetrendet, nem ezt ígérték a nézőknek.

A TV2 után az RTL is azonnali műsorváltozásról döntött, amik teljesen felborítják a hétköznap esti programot. A csatorna ugyebár tett egy ígéretet a nézőknek, hogy már áprilisban vissza fogja hozni az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című krimi-realityt, viszont most az utolsó pillanatban módosítottak a menetrenden. Árpa Attila műsorának ismétlése elmarad az RTL-en, helyette egy teljesen más produkciót fognak képernyőre küldeni.

Mostanában egyre több bejelentés érkezik az RTL háza tájáról is, hiszen nem elég, hogy folyamatosan jelentik be az újabb műsorokat - nemsokára visszatér a Cápák között 7. évadja is -, de szépen sorban leleplezik az X-Faktor idei szériájának mentorait is. Korábban már bejelentették, hogy Gáspár Laci kivételével mindenkit lecserélnek a zsűriben, és ez valóban így van: Laci mellé csatlakozott Majka és most Valkusz Milán, aki Marics Peti partnere a VALMAR-ban.

Hogy a női mentor ki lesz, azt egyelőre még homály fedi, de a kommentelők meg vannak róla győződve, hogy Tóth Andi, a 2014-es X-Faktor győztese lesz az.

Ráadásul 15 év után visszatér a Kalandra fal nevű formátum is, amit ezúttal két műsorvezető páros fog vezetni: Sebestyén Balázs és Istenes Bence, valamint Majka és Pápai Joci. A Kalandra fal forgatásai csak április 15-én, hétfőn kezdődnek meg, tehát nem mostanában tér vissza a képernyőre a műsor, de addig is biztos lesz mit nézni a csatornán.

Nem emlékszel már a Kalandra falra? Idézd fel az alábbi videóban!

Mint ahogy ezen a héten is; igaz, az RTL nem ezt ígérte a nézőknek. A műsorváltozás ugyanis szinte minden hétköznap esti műsort érint.

Hétfőtől úgy lesz a menetrend, hogy a Fókusz után 20 órakor jön Az álommeló (ebben még nincs semmi változás), majd 21:15-től nem az Árulók kerül képernyőre, hanem a Házasodna a gazda 6. évadjának ismétlése. Ez a változás pedig nagyban érinti A mi kis falunk pénteki ismétlését is, ami így el fog maradni, mert helyette is a Házasodna a gazda lesz terítéken.

Tehát az RTL most az ismétlésekkel variál, egyik ismétlést törli a másik helyett; értjük nem?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás