promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali műsorváltozás jön az TV2-n: teljesen felborul a csatorna vasárnap esti menetrendje, erre sokan felkapják majd a fejüket
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan lesznek szomrúak a TV2 döntése miatt, de lesz akinek épp kapóra jön.

A TV2 magabiztosan vezet az RTL előtt, ám mégsem felhőtlen az öröm a csatornánál. Mióta elkezdődött a Házasság első látásra, a TV2 látványosan meglódult a konkurenshez képest, a második héten már szemmel is jól látható, 3,1 százalékos előnyt szedtek össze - erről itt írtunk korábban:

Igen ám, de az igazán nagyszabású TV2-s produkció viszont sehogy sem tud kimászni a közepes nézőszámok gödréből. A TV2 nagy ambíciókat fűzött a műsorhoz, hiszen a csatorna egyik legfontosabb arcát, Ördög Nórát tették meg műsorvezetőnek, ami általában már meg is hozza a siker felét - az utóbbi időkben az Ázsia expressz, a Dancing with the Stars, és a Vigyázat, gyerekkel vagyok! szép számokat produkált. E mellett látványos reklámkampány is kísérte a műsor kezdetét, és a zsűritagok közé is olyan neves szakmabelieket nyertek meg, mint az RTL-től átigazoló Tomán Szabina, vagy a jelenlegi egyik legsikeresebb szupermodell, Axente Vanessa.

A Next Top Model Hungary azonban eddig csak közepes számokat tudott produkálni, és nagyon úgy tűnik, hogy ezt csak magának köszönheti. Az első három héten az RTL sorozatával, A renitenssel kellett megküzdjön a vasárnap esti fő műsorsávban, és kikapott.

A csatorna ezután döntött a változtatás mellett, és későbbre rakta a műsort, hogy az ne ütközzön az RTL krimi-vígjátékával, ám ebből csak az utóbbi profitált: míg A renitens jobb számokat hozott, addig a Next Top Model Hungary ugyanúgy közepesen teljesített - Ördög Nóra ide vagy oda.

Ezért a csatorna még későbbre pakolja a műsort, amiért a egész esti műsorrend megborul.

Az NTMH helyére 18:55-re bekerül egy korábban nem tervezett Tények Plusz, Ördög Nóra műsora pedig csak 20:00-kor kerül a képernyőre. Ennek köszönhetően az Egyszerűen bonyolult című romantikus komédia (Meryl Streep és Alec Baldwin filmje) csak 22:15 perckor fog elkezdődni. Már most is tudni lehet, hogy a változtatás fix, a jövő héten ugyanígy fog alakulni az esti műsorrend a TV2-nél.

Forrás: SorozatWiki

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás