promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér a TV2 botrányműsora, új évadot jelentettek be
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Durván megosztotta a nézőket, de most elkerülhetetlenül itt a folytatás.

Nem biztos, hogy mindenki kitörő örömmel fogjad fogadni a hírt, mindenesetre az biztos, hogy a TV2 bejelentette: folytatódik a lakosságot meglehetősen megosztó realityjük, a Kőgazdag fiatalok egy újabb évaddal.

A műsor nem túl bonyolult koncepcióra épül, némi sejtésünk már lehet a címből is, hogy miről is lesz szó: jellemzően harminc év alatti személyek élik a mindennapjait, ráadásul olyanok, akik igen komoly anyagi javakkal rendelkeznek.

Az előzetesből, ami egyben felhívás is a jelentkezésre, szintén az derül ki, hogy elsősorban pénzmutogatás (vágóképként megjelent egy köteg húszezres számolgatása), drága autók, előkelő ingatlanok fognak felelni a képi világ esztétikájáért, kiegészítve a női szereplők gyakran hiányos öltözékével (kaptunk egy bikinis-felsőtest simogatást is egy medencében).

A formátum egyébként nem túl meglepő módon a tengerentúlról, az Amerikai Egyesült Államokból ered - ott Rich Kids of Beverly Hills néven futott, Los Angeles előkelő negyedéről kapta a nevét.

Az első évad 2014-ben került a televíziók képernyőjére, és tulajdonképpen egy véletlennek köszönhető: a műsor készítői az Instagramon szúrták ki az első főszereplőt, Dorothy Wangot, megkeresték, majd szóltak neki, hogy hívja el pár barátját - innentől pedig elindult a műsor, és a sok gyalázkodó komment ellenére komoly nézettségi adatokkal fut, nálunk is már a második évad fog futni belőle.

Bevallottan fontos koncepció volt az is, hogy a műsorban szereplő fiatalok nem éppen saját vagyonukat villogtatták, hanem igen tehetős Beverly Hills-i családokból származtak, Kelet-Európából nézve valóban döbbenetes vagyonok felett rendelkezve - a magyar gyártásnál nem tudunk ilyen irányelvről, de azért nem lennénk nagyon meglepve, ha a sorozatban szereplők között nem mindenki saját erejéből gazdagodott volna meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás