promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan hír Katalin hercegné betegségéről: szívszorító részletet árult el a rákbeteg édesanya
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vilmost és gyermekeit érinti a hír.

Az egész világot megrázta a hír, amikor hosszas találgatás után beigazolódott a legrosszabb: Katalin hercegné eltűnése sajnos valóban valami szörnyűséget jelentett. Az év elején elvégzett hasi műtétje, melyet rutineljárásnak tituláltak azonnal aggodalmat ébresztett az emberekben. A palota amúgy is diszkréten kezeli a királyi család tagjainak magánéletét, ám egészségügyi kérdésekben a nép megnyugtatása érdekében általában nyilatkoznak, itt azonban ez nem történt meg. Károly betegségéről sem azonnal számoltak be, ám erről azért idővel érkeztek híradások, míg Katalin esetében teljes volt a hírzárlat és csak találgatni lehetett, mis is zajlik pontosan a háttérben.

Sokakban felmerült a kérdés, hogy Vilmos mikor és hogyan értesülhetett Katalin betegségéről, ahogyan az is foglalkoztatta az embereket, hogy gyermekeinek hogyan mesélte el az édesanya, hogy mi is történik pontosan.

Az egyik külföldi lap, a Daily Mail szerint Vilmosnak február 27-én már mindenképpen tudnia kellett felesége állapotáról, ugyanis egy fontos ünnepségről távol maradt, ami tovább fokozta az emberek aggodalmát. I. Konstantin görög király emlékére tartottak megemlékezést és a megszokottól eltérően Károly sem jelent meg az ünnepségen, így csak Kamilla és András herceg képviselte az uralkodócsaládot, akikre így nagy figyelem irányult. Vilmos távolmaradását személyes okokkal magyarázták, így elképzelhető, hogy aznap derült ki pontosan Katalin betegsége, ekkor szembesülhetett vele Vilmos, ami egybeesne a kezelés elkezdésének időpontjával is.

A szülőkre váró legnehezebb feladat az volt, hogy gyermekeiknek is elmondják, hogy mi is történik édesanyjukkal. Ezt komoly előkészületek előzték meg: megvárták a tavaszi szünetet, hogy a gyerekek a hírt otthon, velük együtt dolgozhassák fel. Katalin és Vilmos együtt mesélték el nekik, hogy min megy keresztül az édesanyjuk és biztosították őket arról, hogy semmi baj nem fog történni, hamarosan a gyógyulás útjára léphet. A gyerekek így egy nagyon nyugodt és biztonságos közegben tudták meg, hogy mi történik és a saját szintjükön próbálták nekik elmagyarázni a dolgokat, őszintén, azonban ügyelve arra, hogy ne keltsenek bennük pánikot.

Katalin első hivatalos megjelenését Húsvétra datálta a palota, de végül csak egy videóüzenettel jelentkezett, melyben nyilvánosságra hozta a betegségét. Katalin most pihen, regenerálódik és a családjára, valamint a gyógyulására koncentrál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás