promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea a dubajozós perben vallotta be: soha nem hallott részletet tárt fel Andy Vajnával való kapcsolatáról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt csak Andy Vajna halála után merte elárulni.

Évek óta húzódik a "dubajozós lányok" néven elhíresült per, amiben több haza híresség és érintett. Csütörtökön folytatódott a per a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ahol Palácsik Tímea vallomását is felolvasták. A Blikk tudósítása szerint K. Zoltán és társai, P. Szilvia és Sz. Vivien ellen kerítés vádjával zajló tárgyaláson még akkor tett vallomást Andy Vajna későbbi felesége, amikor a hollywoodi producer jegyese volt.

Palácsik Tímea akkoriban azt állította a nyomozóknak, hogy az ügy későbbi vádlottja közvetítette őt először a hollywoodi sztárproducer Andy Vajnának, mint hosztesz. Szerinte nem volt szó szexuális szolgáltatásról az esetben, csupán "fotózásról", ami erotikus aktok készítését jelentette.

"Zoli azt mondta nekem, hogy Kazahsztánban van egy mongol nagybátyja, az ő születésnapjára kellett kimenni, együtt bulizni a vendégekkel, hogy emeljük a parti fényét. Nem tudtam pontosan, mennyit lehet keresni, nem is kérdeztem, de végül ezer eurót kaptam az egy napért"

- nyilatkozta Andy Vajna özvegye, aki az egyik vendéggel melegedett is össze, amiért több pénzt kapott.

"A kazahsztáni buliban volt egy mongol férfi, akivel csókolóztam, jól éreztük egymást, és ezért kaptam plusz pénzt"

- tette hozzá vallomásában.

A tárgyalás során további részletek is kiderültek a múltból. Emellett szó esett arról is, hogy K. Zoltán próbált támogatást nyújtani abban is, hogy megtalálja a megfelelő társat, mivel nem tartotta alkalmasnak az elhunyt színművészt, Damu Rolandot. Egyikük, akivel össze akarta hozni, Lothar Matthäus volt, azonban ez nem vezetett eredményre. 

Nagy érdeklődés övezte Kulcsár Edina vallomását is, akinek szintén felmerült a neve az ügyben, és meg kellett volna jelennie a bíróságon, ám Edina a korábbiakhoz hasonlóan most sem jelent meg.

forrás: naphire.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás