promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar rokonait kereste Szentesen a világhírű énekesnő, büszkén felvállalta származását a világ előtt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kesha nagyon büszke a magyar gyökereire.

Bár az utóbbi években eléggé eltűnt a köztudatból, az extravagáns énekesnő Kesha a 2010-es évek első felének egyik legnagyobb sztárjának számított és bizony hazánkban is igen sokan ismerték a nevét.

Az immár 37 éves világsztárról pedig bár vélhetően csak kevesen tudják de felmenői révén magyar származású, a Los Angeles-i születésű énekesnő, pedig röpke 12 évvel ezelőtt Szentesen járt, nem is véletlenül, hiszen anyai ágon a dédszülei magyarok voltak és pont ebből a Csongrád-Csanád vármegyei településről származtak.

Kesha dédnagyapja, Kecse Nagy Sándor a feleségével és két kislányával 1913-ban vándorolt ki az Amerikai Egyesült Államokba. Az énekesnő pedig a keresztnevét, a Kesha-t is a dédszülők vezetékneve után kapta. Az édesanyja, Pebe Sebert egyébként már két évvel korábban 2011-ben ellátogatott a kisvárosba, de ő is, ahogy később a lánya különösebb felhajtás nélkül érkezett és többek között a levéltárban kutakodott régi dokumentumok után.


Kesha a bécsi koncertje után utazott el Magyarországra, teljes titokban, családtagok, barátok, rokonok, egy tévéstáb és a személyi testőr kíséretében, állítólag összesen 11-en érkeztek a városba.

Az utolsó pillanatig fogalmunk sem volt arról, hogy ki érkezik szombat délelőtt. Egy olyan személy foglalta le a szállást, aki nem jött a társasággal. Hétfő reggel távoztak. Mind az öt szobát kibérelték, a magyaros étkezéssel nagyon elégedettek voltak, rendkívül kedves, udvarias vendégeknek ismerték meg az amerikai társaságot. Kitöltötték a bejelentőlapot, mint bárki más, kijártak a városba sétálni, és a rokonokkal találkoztak. 

magyarázta akkoriban a Délmagyarnak a szentesi Szin-es Vendégház tulajdonosa.

Az énekesnőről az utóbbi években csak keveset tudni, ám azt többször is hangsúlyozta, hogy nagyon büszke magyar gyökereire, így ki tudja talán még a jövőben is viszontláthatjuk országunkban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás