promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még Kesha-ra? Így néz ki most a teljesen felismerhetetlen egykori popsztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kesha elképesztően sokat változott az utóbbi években.

Ke$ha, vagyis Kesha a kétezres évek végén robbant be a köztudatba a „TiK ToK” című gigaslágerével, ami már 636 millió megtekintésnél jár YouTube-on. Annak idején pillanatok alatt egy felkapott popsztár lett belőle a különleges stílusának és a „kit érdekel?” lázadó hozzáállásának köszönhetően, sokan példaképként tekintettek rá – íme a „TiK ToK” klipje, hátha valaki nem emlékszik az énekesnőre:

Sokáig sikert sikerre halmozott Kesha, még Magyarországon is koncertezett, de pár évvel a nagy berobbanása után komoly gondokba ütközött. Voltak közöttük személyesek is és szakmai problémák is, a producerét is beperelte 2013-ban, így pár évig szinte eltűnt a köztudatból, pont azokban az esztendőkben, mikor talán a legjobban mehetett volna a szekere – de a mentális egészség mindennél fontosabb.

Kesha végül pár éve visszatért, stílust váltott és jóval mélyebb zenékkel lepte meg a rajongóit, akik tárt karokkal fogadták vissza őt. Az egykori popsztár sokkal kisebb hangsúlyt fektetett a külsőségekre és az addig tőle megszokott „bulizós” hangulatra, és szinte egy új emberként állt a színpadra – vagyis összességében érettebb, bölcsebb és tapasztaltabb lett.

A minap Kaliforniában készült pár friss felvétel Kesháról, aki egy olasz étteremben vacsorázott, három órán keresztül ott volt, és utána állítólag egy kicsit szédelgett is, minden bizonnyal az ételhez fogyasztott bor miatt. A fotókon jól megfigyelhető, hogy az énekesnő milyen sokat változott az utóbbi években, hiszen szinte teljesen felismerhetetlen lett:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás