promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hogy lehetnek Hajdú Péter barátnőjének ekkora mellei? Szétpattan a ruha a gigászi kebleken
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hajdú Péter barátnőjének mellmérete felfoghatatlan.

Hajdú Péter minden kétséget kizáróan egy szerencsés férfi. Azon kevés televíziós személyiségek egyike, akinek sikerült a váltás a tévéképernyő és a Youtube között: két nagyon sikeres műsora is fut a videómegosztó portálon. Nézők ezrei várják minden alkalommal a Frizbi és az Összezárva Hajdú Péterrel új részeit, ahol izgalmasabbnál izgalmasabb személyiségeket lát vendégül. Beszélt már a stúdiójában Hódi Pamela Berki Krisztián haláláról, szóba került Schobert Norbival a holdraszállás témaköre, Csernus Imre még meg is ríkatta a műsorvezetőt, legutoljára pedig G.w.M árult el titokat a gyerekkoráról és betegségéről. De ez még semmi: Varga Judit exigazságügyi miniszter is neki mesélte el a házassága szomorú történetét, ami valószínűleg médiatörténeti pillanat volt.

Amellett, hogy a karrierben sikeres, gyönyörűbbnél gyönyörűbb nők fordulnak meg az oldalán. Hosszú ideig élt házasságban Sarka Katával, aki minden kétséget kizáróan nagyon vonzó nő. Sajnos a házasságuk nem állta ki az idő próbáját és végül elváltak, ám Hajdú Péter nem adta fel és kitartón kereste a szerelmet, ami végül be is kopogtatott az életébe egy hasonlóan gyönyörű nő, Láng Eszter személyében.

A páros azóta sülve főve együtt van, remekül megtalálták a közön hangot, Hajdú Péter pedig már el is jegyezte kedvesét.

Megismerkedésükről, kapcsolatukról és magánéleti titkaikról ebben a videóban bővebben is mesélnek:

Péter a gyönyörű barátnője mellett édesapaként is nagyon szerencsés: 2009-ben született meg Noémi nevű kislánya, rá egy évre pedig Dávid nevű kisfia. Új párjával is belevágtak a gyermekvállalásba és 2022-ben köszönthették is a családban a kis Dominikot.

Láng Eszter gyönyörű testi adottságait és kivételesen szép arcát a lenti fotón tekintheted meg: kevés olyan nő van Magyarországon, aki egy garbóban is képes felkelteni az emberek fantáziáját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás