promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bochkor Gábor megalázónak tartja Balogh Levente műsorát, kendőzetlen véleményt mondott Az álommelóról a rádiós műsorvezető
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bochkor Gábor szerint Balogh Levente kínozza Az álommeló jelöltjeit.

Az álommeló 2. évadja rögtön azzal kezdődött, hogy Balogh Levente leszögezte, hogy ebben az évben szigorúbb lesz a jelöltekkel. A Vízkirály nem is ferdített, valóban sokkal szigorúbban veszi a feladatokat, és aki nem teljesít, vagy nem hozza azt a szintet, amit ő elvár, az illetőtől azonnal megválik.

A nézők egy része vitatkozni szokott azon, hogy a jelöltek feladatai mennyiben járulnak hozzá ahhoz, hogy Balogh Levente tényleg a lehető legjobb személyt válassza ki elnöki asszisztensnek: míg egyesek szerint ezek a feladatok sokszor csak azt a célt szolgálják, hogy a nézők szórakozni tudjanak a látottakon, mások egyenesen megalázónak tartják, hogy bizonyos esetekben mit kérnek a jelöltektől (említették páran azt, amikor Leventének pizzát kellett rendelniük, és el kellett hozniuk a tisztítóból a ruháit).

De valóban megalázó feladatokat kapnak Az álommeló jelöltjei? Bochkor Gábor szerint igen. A Retro Rádió reggeli műsorában került szóba az RTL produkciója, és Bochkor Gábor azon a véleményen van, hogy Balogh Levente előszeretettel alázza és kínozza a 3 milliós fizetéssel járó munkáért teperő versenyzőket.

„Levente abszolút, ahogy kell, alázza őket, és tényleg mindenféle megalázó melót ad nekik, hogy próbára tegye őket. De ez így van rendjén, aki hülye, és odamegy, akkor legyen megkínozva. Én abszolút Leventével vagyok. Ennek a műsornak ez a lényege, hogy alázol fiatalokat, és aki a legkevésbé sír, az megkapja a melót. Nagyjából ezt látom ebből a műsorból”

- mondta Bochkor Gábor az élő rádióműsorban.

Ezt követően kiemelte Az álommeló-nak azt a jelenetét, amiben Balogh Levente beolvasott a 39 éves jelöltnek, aki közel a 40-hez még mindig "nem csinálta meg magát". Bochkor Gábor szerint a Vízkirály ezzel a kijelentésével egy hatalmas pofont adott a férfinak, aki büszkén arcoskodott azzal, hogy ő megmondja a munkahelyén, ha valami nem tetszik neki.

Bochkor Gábor pedig kicsit tovább is szőtte ezt a kérdést:

„Ez a mondat lesz az, amin mi elkezdünk egy picit vitatkozni, hogy ki mikor érzi azt, hogy már megcsinálta magát. Hogy az életed melyik szakaszában volt, hogy úgy érezted, megvagy. Vagy sosem volt ez meg? Ez csak a karriert illeti, vagy a magánéletet is? Ez ház, gyerek, szuper meló, álomutazás, vagyon, és akkor megvagy?”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás