promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pánik A Renitens forgatásán: meg kellett szakítani a jelenetet, az összes stábtag a kisbabához rohant
Borítókép:  Youtube - megafilm3685
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bármi előfordulhat egy forgatáson, főleg, ha gyerekek is vannak a sorozatban: mindenki megrémült.

Óriási sikerrel fut a képernyőkön az RTL új sorozata, mellyel egy nálunk eddig nem túl elterjedt műfajt: a nyomozós krimiket szeretnék megkedveltetni az itthoni tévénézőkkel. A mentalista és a DR. Csont, valamint a Helyszínelők műfaji jegyeit felmutató A renitens hamar elnyerte a közönség tetszését és úgy néz ki, hogy a kezdeti szimpátiát sikerült feljebb tornászniuk és sikerre vinni a sorozatot.

Ez köszönhető az izgalmas és fordulatos bűnügyeknek, ami valamiért a legtöbb ember szívéhez közel áll, illetve a szereplőknek is. Gáspár Kata és Makranczi Zalán (és a többi remek felnőt színész) mellett azonban nem elhanyagolható a sorozat három másik fontos szereplője sem, ők a sorozatbeli Gáspár Kata gyermekeit alakító apró tehetségek.

A sorozatban Horváth Zorka alakítja a 17 éves Zitát, aki kellemes emlékeket szerzett a forgatáson. Fiatal kora ellenére játszott már korábban filmben és ezen a forgatáson is igazi profiként viselkedett. Természetesen a forgatás miatt az iskolát sem hanyagolja el. A 11 éves Markó Berzsián Balu bőrébe bújt. Szintén több alkotásban feltűnt már, még színházi darabokban is szerepelt. A forgatásra édesanyja kísérte el, aki segített neki a szövegtanulásban is. Szintén remekül érezte magát és külön érdekesség, hogy mindketten kiemelték egy jelenetet, amit különösen élveztek:

Az egyik alkalommal egy kutyust kellett megfürdetni és mint minden jelenetet, ezt is többször vették fel. Ennek eredményeképp meglett a tökéletes felvétel, mindenki csuromvizes lett és az egész napot végignevették.

A harmadik szereplő, aki ijesztő pillanatokat okozott a stábnak, éppen a sorozat legkisebbje: a másfél éve Szeliga Dorina, alias Lili. Itt édesanyja nyilatkozott arról, hogy volt néhány jelenet, amikor bizony szaladni kellett a kislány miatt. Egyik alkalommal például kitépte Gáspár Kata fülbevalóját (a sorozatban mindig nagy ékszereket visel, azon pedig egészen biztosan könnyedén megakad egy baba szeme).

Egy másik alkalommal alaposan ráijesztett a tagokra és anyukájára is. Egy autóban felvett jelenetnél szóltak édesanyjának, hogy azonnal menjen, aki persze rohant, hogy mi történhetett. Szerencsére a pánik felesleges volt: a kisbaba kibújt az autós ülés öveiből és felállt. Az autót vezető ember és a stáb nagyon megijedtek, azonnal leállt a forgatás. Az éppen vele utazó sorozatbeli testvére rögtön reagált és megtartotta a kislányt, amíg biztonságos helyre nem álltak az autóval.

Az édesanya azt is elmondta, hogy remek élmény volt a közös munka, mindenki nagyon figyelt rájuk és a gyermekére, ők is remekül szórakoztak és sok új, érdekes, izgalmas embert ismertek meg. És bár ő még nem tudja elmondani a véleményét, de úgy látta, hogy kislányának is tetszett a körülötte zajló pörgés.

Az itt leírtakat pedig lehetséges, hogy az RTL egyszer megmutatja nekünk egy bakiparádé keretein belül.

Forrás: Story magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás