promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL új sorozatának sztárja melltartó nélkül mutatta meg magát, Gáspár Kata a szerepein kívül is kívánatosan gyönyörű
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Renitens sztárja saját otthonában mutatta meg magát és még fürdőszobai titkokat is elárult.

Minden kétséget kizáróan Gáspár Kata korunk Magyarországának egyik legszebb színésznője. Az ország a 2003-as Apám megájulna filmben ismerte meg az ország. Bár azóta eltelt 21 év, a vörös démon gyönyörű vonásaira és alakjára ránézve mintha megállt volna az idő. Színészi karrierje azóta is felfelé ível, szívesen foglalkoztatják a rendezők karakteres megjelenése, tehetsége és szorgalma miatt. Most az RTL új sikersorozatának főszereplője, mellyel a csatorna kétségtelenül nagyot tervez robbantani: A Renitens című sorozat háromgyermekes édesanyját alakítja, aki átlagon felüli intelligenciájával segít a nyomozóknak és egy pillanat alatt előléptetik: takarítónőből nyomozóvá avanzsálódik és egy rosszfiú sem menekülhet előle.

Rengeteg egyéb szerepben is brillírozott, de nem csak a televízióban, hanem a színházban is többször bizonyított. A Renitens előtt is egy nagyszabású projektben játszott: A Tündérkert című sorozatban is fontos szerepet töltött be, ahol imádták a nézők.

Gáspár Kata előszeretettel kommunikál követőivel, aktív a közösségi oldalakon, most is itt osztott meg magáról egy csodás videót. Ezen természetes valójában mutatja meg magát és elárulja a szépségrutinját is. A rajongól nem győzik dicsérni, a kommentszekcióban mindenki arról érdeklődik, hogyan lehet ilyen ragyogó a bőre. Kata pedig válaszol is: nem használ külön nappali és éjszakai arckrémet, a reggeli és az esti szépségrutinjánál is ugyanazokat a termékeket alkalmazza, mivel így a rohanó mindennapokba is sokkal könnyebb beépíteni. Tovább javít a bőre egészségén, hogy valódi, gyógynövényekkel felturbózott natúrkozmetikumokat használ, ami sokkal egészségesebb a drogériás, adalékanyagokkal telenyomott termékeknél. A videón természetes rajta van elmaradthatatlan, már-már ikonikus piros rúzsa.

A szexi fürdőszobai felvételt ide kattintva tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás