promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Könnyek között nyilatkozott Kis Grófo édesapja meggyalázott sírjáról
Borítókép:  YouTube/KisGrófo
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szolnoki temetőben teljesen felnyitották a sírt. 

A temetőben szombaton megrongálták Kis Grófo népszerű énekes apjának sírját. A zenész szerint a síremlékben értéktárgyakat kereshettek a tettesek, de testvére, Gyémi más okokra gyanakszik. Mindketten 2 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlanak az elkövető kézre kerítéséért.

A mulatóssztár édesapja, aki szintén Grófo néven vált ismerté (polgári nevük mindkettejüknek Kozák László), Szolnoki származású, és építőipari vállalkozóként és zenészként is ismert volt - Kis Grófo, aki ma Magyarország egyik legismertebb előadója, még édesapja mellett kezdett el énekelni.

Kis Grófo közösségi oldalán megosztotta fájdalmát és sokkoltságát a történtek miatt. Egy családtag hívta fel telefonon, hogy édesapja, Kozák László (Grófo) szolnoki sírját megrongálták. A zenész azonnal a helyszínre utazott, hogy saját szemével lássa a történteket és segítsen a hatóságoknak. Úgy véli, hogy a síremléket valószínűleg értéktárgyak után kutatva törték fel.

Kis Grófo döbbenetét fejezte ki a közösségi média felületén, és reményét fejezte ki, hogy a nyomozóhatóság az elkövetőket kézre keríti és megfelelően megbünteti őket. A feljelentést már megtette, és bízik abban, hogy az igazságosztály megfelelően jár el az ügyben.

"Nem tudom és nem akarom elhinni, hogy emberek hogyan tehetnek ilyet!? Nagyon fájó sebek kerültek felszakításra, remélem és bízom a nyomozóhatóságban, hogy kiderítik, kik követték el ezt a szörnyű bűncselekményt."

-írta az oldalán.

Gyémi, Kis Grófo testvére, szintén nyilvánosságra hozta véleményét és döntését. 2 millió forintos nyomravezetői díjat kínált fel annak, aki információval szolgál az elkövető személyéről. Másnap reggel már üzenetet küldött a tettesnek, melyben jelezte, hogy tud róla mindent, és bízik az igazságszolgáltatásban. Gyémi számára különös, hogy éppen akkor történt a sírrongálás, amikor ő Kanadába utazott, és ott is be akartak törni hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás