promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valami nagyon furcsa dolog törtent a Született feleségek egyik főszereplőjével: mostani a kép es nem értjük
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékeztek a mindig pedáns, de gyilkos hajlamú vörös háziasszonyra? Így néz ki most.

Marcia Cross amerikai színésznő, aki számos emlékezetes szerepet játszott televíziós sorozatokban és filmekben. 1962. március 25-én született Marlborough-ban, Massachusetts-ben. Korán megmutatta tehetségét és érdeklődését a színjátszás iránt, és már fiatalon részt vett különböző iskolai előadásokban és színdarabokban. Később tanulmányait a Juilliard School-ban folytatta, ahol kitűnően teljesített, és elnyerte a tanárok és társak elismerését.

Karrierje során Cross számos jelentős szerepet játszott a televízióban. Talán legismertebb alakítása Bree Van de Kamp a „Született feleségek” című sorozatban volt, amiért Golden Globe és Emmy-díjra is jelölték. Bree karaktere egy szigorúan összeszedett, tökéletesnek látszó háziasszonyt jelenített meg, akinek élete titkokkal és konfliktusokkal teli volt. Cross kiválóan hozta a karakter összetettségét és sebezhetőségét, ami sok rajongót vonzott a sorozathoz.

Azonban nemcsak a színészi pályafutása teszi különlegessé Cross-t, hanem nyílt hozzáállása is a nyilvánosság elé. A színésznő személyes élményeiből kiindulva kiállt a HPV elleni oltás fontossága mellett, miután 2009-ben saját magán diagnosztizálták a humán papillomavírus okozta rákot. Nyíltan beszélt a betegségéről, hogy felhívja a figyelmet a megelőzés fontosságára.

Cross személyes életében is boldogságra talált. 2006-ban házasodott össze Tom Mahoney-val, akihez két ikertestvért, Eden és Savannah-t is hozott a világra. A boldog családi élet középpontjában mindig is a gyermekek és a házasságuk állt, és bár 2018-ban férje prosztatarákkal küzdött, Cross mindvégig támogatta őt.

Marcia Cross egy olyan színésznő, aki nemcsak tehetségével hódította meg a közönséget, hanem emberiességével és nyílt hozzáállásával is. Karrierje során számos kihívást és sikert hozott, miközben mindig hű maradt önmagához és értékeihez.

Emellett a művésznő úgy tűnik, hogy felette áll az idő múlásának: olyan fényképeket készítettek róla amiken úgy tűnik, mintha semmit nem öregedett volna a sorozat óta.

Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás