promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fazekas Vivien dögös csipkeruhában bolondítja magába a férfiakat
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Molnár Gusztáv volt feleségével bárki szívesen randizna.

Molnár Gusztáv volt felesgének, Fazekas Viviennek pokoli napokat kellett átélnie a férje mellett. Az édesanya kendőzetlen őszinteséggel mesélt Hajdú Péter műsorában arról, hogy min ment keresztül az elmúlt másfél évben. Bár a korábban szépségszalon működtetett asszony eleinte segíteni próbált Gusztávnak, kitartott mellette, de egy végzetes napon a színész miatt elveszítette a kisbabáját.

„A kanapén feküdtem. Részeg volt, lerántotta rólam a takarót, majds azt mondta: egy büdös ribanc vagy. Olyan tévképzetei voltak az alkoholtól, a gyógyszerektől, hogy olyan dolgokat vágott a fejemhez, amelyek nem voltak valósak” - kezdte Vivien, aki akkor volt 12 hetes terhes, és már éppen pakolt, hogy elhagyja a férjét, amikor megtörtént a baj - „Megfogta a cuccaimat, majd azt mondta, nem mész sehova. Mondtam, ilyen opció nincs, mert én tovább egy percig nem szeretnék veled élni. És akkor megkaptam az első pofonomat tőle. Majd megérkeztek a rendőrök és a mentők. Aznap este rosszul lettem, és elment a babánk”

Fazekas Vivien azt is elmesélte, amikor férje egyszer mellette próbálta meg felvágni az ereit egy kupakkal. Majd miután az asszony satufékezett, Gusztáv kiszállt, és azt mondta, hogy a villamos elé veti magát. Az asszony elmondása szerint Molnár Gusztáv többször megfenyegette őt, volt, amikor hentesbárddal indult meg felé.

Azóta Vivien elhagyta Gusztávot, új életet kezdett, és újra rátalált a szerelem is. Bár a lelki sebek még sokáig nem fognak begyógyulni, Fazekas Vivien igyekszik most minden figyelmét az új párkapcsolatára fordítani. és úgy tűnik, nagyon boldog, mert ez sugárzik arról a képről is, amit nemrég tett ki a közösségi oldalára.

Ezen a fotón Vivien éjfekete csipkeruhában látható, amivel biztos megbolondítja a férfi követőit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás