promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszólalt a Buckingham-palota Károly király halálhírével kapcsolatban: nem tűrik tovább a gusztustalan híreszteléseket
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érthető módon felháborodott az uralkodócsalád, most mindent tisztáztak, nem hallgathatnak tovább.

Az utóbbi időben nehéz szívvel olvassuk azokat a híreket, amelyek a korábban fényesen ragyogó brit királyi családról szólnak. Míg Erzsébet királynő uralkodása alatt a legnagyobb problémát Harry herceg és Meghan Markle családból való kiválása okozta, mostanában sokkal keményebb helyzetekben kell helytállniuk. III. Károly rákbetegsége az egész világot megrázta, majd Sára hercegnéről érkeztek hasonló hírek, aki szintén ezzel a szörnyű kórral küzd. Lady Gabriella férje nem olyan régen elhalálozott, majd jött az, amire senki nem számított: Katalin hercegné rutin hasi műtétje után kiderült, hogy a helyzet sokkal komolyabb: Katalin is rákbetegséggel küzd. Ezután érkeztek a hírek arról, hogy Vilmos herceg szeretőt tart nagybeteg felesége mellett.

A Buckhingham-palota érthető módon össze van zavarodva és alig volt olyan pletyka, amire reagáltak volna. Szinte kommunikáció nem történt az udvar részéről, ami pedig mégis, az hatalmas botrányt kavart. Most azonban történt valami, amit már ők sem hagyhattak szó nélkül. Egy orosz híroldalon sokkoló információ jelent meg: közzétették, hogy Károly király elhunyt.

Anglia érthető módon felháborodott ezen és egy Telegram csatornán tettek közzé szűk, ám annál lényegretörőbb nyilatkozatot.

A III. Károly brit király haláláról szóló jelentések hamisak.

Az álhír szélsebesen elterjedt az egész világon és rengetegen kétségbeestek, így, bár a Palota mostanában a zéró kommunikáció híve, itt most gyorsan kellett lépniük. Az, hogy a megtévesztésnek mi oka volt, egyelőre nem tudni, de nagyon fájdalmas lehetett azzal szembesülni a családnak és mindenkinek, aki szívén viseli a britek sorsát, hogy szeretett királyuk elhunyt.

Az biztos, hogy rengeteg szeretet kapnak és sokan szurkolnak azért, hogy minden rendben legyen az uralkodócsaláddal.

Itt nézhettek meg egy összefoglalót a Károly halálhírét keltő hírekről:

Károly betegsége ellenére is gondolt másokra, Húsvét alkalmával üzenetet is küldött:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás