promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csélcsap férjek figyelem: a magánnyomozó szerint szinte az összes hűtlen férj elköveti ezt a végzetes hibát
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Könnyen lebukhatnak a csapodár férfiak, ha erre nem figyelnek, mielőtt titkon a szeretőjükhöz mennének.

A cím hallatán rögtön elindulnak az ember fogaskerekei, hogy vajon mi lehet az a hiba, az az árulkodó jel, ami egy szemfülesebb feleségnek akár már szemet is szúrhatna, legyünk akár a csalfa férj, vagy a féltékeny feleség szerepében. Annyit előzetesen is elárulhatunk azonban, hogy egy olyan banális dologról van szó, amire aligha gondolt volna bárki is.

Emberként számos ürügyet találhatunk rá, hogy miért érezzük feljogosítva megcsalni a párunkat, a leggyakoribb okok között szokott szerepelni az érzelmi elhanyagoltság vagy a szexuális kielégületlenség, a harag, az öngyűlölet vagy az önbecslés hiánya, különféle kötődési zavarok amik gátolják az elköteleződést, stb.

Most mégis tekintsünk el egy pillanatra a hűtlenség morális vetületétől, attól, hogy ki a bűnös, ki az áldozat, kinek mekkora a felelőssége, és koncentráljunk a dolog technikai kivitelezésére.

A sikeres félrelépés alapvetően három tényezőn múlik a leginkább: az időn, a helyen, és a személyeken. Időt és helyszínt kell rá találni, hogy ne tűnjön fel, ezt pedig legtöbbször hazugságok révén érjük el. Azt mondjuk csinálunk valamit valahol, mondjuk túlórázunk vagy egy barátunkkal lógunk, amivel máris olyan hazugságspirált indítunk el, ami csak egy ideig tartható.

Egy veterán magánnyomozó most mégis arról beszélt, hogy sok-sok évnyi megfigyelés után feltűnt neki egy egyszerű, egészen hétköznapi tevékenység, amiből már sejteni lehet, hogy a megfigyelt férj bizony rosszban sántikál.

Az UniLad a sokat tapasztalt, de már visszavonult nyomozót, Ray Ranno-t kérdezte arról, mik az igazán árulkodó jelek. A magánnyomozó szerint pedig már szinte biztosra vehető a megcsalás ténye, ha a férjünk feltűnően sokat jár autómosóba. 

Ez elsőre igencsak meglepőnek tűnhet (főleg annak, aki nem gyakorlott csapodár), azonban van rá racionális magyarázat, és Ray Ranno magándetektív is döbbenten ismerte fel egy idő után, hogy rengeteg hűtlen férjnek egy rugóra jár az agya.

„Ha egy pasas elmegy felvenni a szeretőjét, akkor előtte jól megtisztítja az autóját. Ezért amikor valaki egy autómosó felé veszi az irányt, ma már rögtön arra gondolok, hogy na, ez vajon miben settenkedik? Fantasztikus, hogy mind ezt csinálják. A hűtlen nőkre viszont ez nem jellemző. Ők általában csak beugranak a férfi autójába, mivel szinte mindig a férfi vezet”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás