promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Követtem a feleségemet a munkahelyére, de amit az irodájában láttam, attól felfordult a gyomrom
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem hittem volna a feleségemről, azonnal el akartam tőle válni.

Roland és Eszter története nem is elsősorban a házasságtörésről és a megcsalásról, sokkal inkább az elkeseredésről és a kihasználásról szól, és pont ezért annyira szomorú. De hogy mi is történt pontosan, azt elolvashatjátok Roland beszámolójában:

Teljesen átlagos fizetésből éltünk a feleségemmel és a gyerekeinkkel. Sose volt gondunk, ha valami nagy célt tűztünk ki magunk elé, akkor előre elterveztük, hogy hogyan és mikor tudjuk azt megvalósítani. Így újítottuk fel a házunkat, így vettünk nagy kerti játszóteret a gyerekeknek, új hűtőt, fűnyírót, ilyesmit. Volt elég adósságunk a ház miatt így is, nem akartunk még több hitelt felvenni semmire.

Aztán egyszer tönkrement az autónk, elég régi volt, de bíztunk benne, hogy egy darabig még kiszolgál minket. Sajnos előbb megadta magát, mint számoltunk vele, viszont nem volt annyi pénzünk, hogy egy új autó önerőjére elég legyen. Nem akartunk már olyan régi autót venni, az újabb típusú használt autók pedig elég sok pénzbe kerülnek. Szóval úgy döntöttünk, valahogy megleszünk autó nélkül, amíg meglesz a másikra az önerő. Csak hát így nyilván le kellett mondanunk a nyaralásról, meg arról, hogy elmenjünk kicsit messzebbre kirándulni, mert ahol lakunk, ott elég ritkán járnak a buszok - egy kb. 1000 fős faluban lakunk.

Én itthonról dolgozom, de a feleségem irodai munkát végzett annak idején, így neki minden nap be kellett járni busszal. Sose szerettem ezt a munkahelyét, mert a főnöke mindig is szimpatizált a feleségemmel, bókolt neki, folyton nyaggatta, egyértelműen kimutatta, hogy tetszik neki. A feleségem többször erélyesen visszautasította már, de egyik fülén be, másikon ki. Ettől függetlenül nem akart felmondani, mert jól keresett.

Aztán a feleségem egyik nap nagyon furcsán viselkedett, olyan gondterhelt volt, de nem akarta elmondani, mi baja - azt mondta, csak fáj a feje. Aztán másnap reggel úgy indult el munkába, hogy megölelt, és azt mondta, szeretlek. Sosem szokott így elköszönni, ha elmegy dolgozni, mindig adunk egymásnak egy puszit, de ez így nagyon furcsa volt. Elvittem a gyerekeket az iskolába, aztán elmentem a feleségem munkahelyére.

Az irodába benézve viszont olyan látvány fogadott, amitől felfordult a gyomrom. A feleségem a főnöke előtt térdelt. Azonnal hazasiettem, és dühöngtem. El akartam válni, úgy voltam vele, hogy ennek a házasságnak itt vége. Aztán hazajött délután a feleségem, és kérdőre vontam. Eszter rögtön elkezdett sírni és sajnálkozni, majd ezt mondta:

„A főnököm azt mondta, hajlandó adni nekünk pénzt az új autóra, de cserébe azt akarta, hogy kielégítsem. Becsapott”.

Láttam a feleségemen, hogy borzasztóan szégyelli magát, és teljesen összeomlott a történtek miatt. Átöleltem őt, és azt mondtam neki, minden rendben lesz. A főnökét feljelentettük szexuális zaklatás miatt, de sajnos nem ítélték el. Ami az autót illeti, végül az apósom adott nekünk kölcsön a félretett pénzéből, és tudtunk venni egy 8 éves Suzukit. Eszter pedig otthagyta a munkahelyét, most a falu óvodájában dolgozik, mint élelmezésvezető.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás