promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A feleségem elvitt egy swinger klubba, azt ígérte jót fog tenni a házasságunknak, de most válunk: teljesen megváltozott azután az este után
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem akartam swinger klubba menni, a feleségem beszélt rá, rá is ment a házasságunk.

Krisztiánnak teljesen tönkrement a házassága, miután a feleségével együtt elmentek egy swinger klubba. Az este jól sikerült, a problémák csak utána jöttek. Most válnak, a középkorú férfi pedig úgy döntött, megosztja másokkal a történetét:

Kedves szerkesztőség, kedves olvasók!

Nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy leírjam-e a történteket, mert tudom, hogy a legtöbb embernek mi a véleménye a swinger klubokról, viszont elég régóta olvasgatom itt ezeket a magánéleti sztorikat, és kicsit magamra ismertem bennük, szóval most itt vagyok, és elmesélem, mi történt az én házasságommal.

A feleségemmel még a középiskolában ismerkedtünk össze, évfolyamtársak voltunk, aztán mindketten Budapestre mentünk fel egyetemre. Most a részletekbe nem fogok belemenni, de fogalmazzunk úgy, hogy mindketten szerettük mindig is az extrém dolgokat, a különféle szexjátékokat, szerettünk mindig új dolgokat kipróbálni, mindig valami újdonsággal feldobni a kapcsolatunkat. Ez a házasságunk alatt sem volt másképp, édeshármasban is részt vettünk, sőt egyszer egy buliban bevállaltuk a párcserét is.

Igazából mindig az volt a szabály, hogy ezek a dolgok nem számítanak megcsalásnak, hiszen mindketten benne voltunk, az volt a lényeg, hogy nem ismétlődhetnek meg - vagyishogy egy emberrel csak egyszer lehet kalandunk.

Aztán szóba jött egyszer a swinger klub. A feleségem látott ezzel kapcsolatban egy interjút, és megemlítette, hogy egyszer elmehetnénk egy ilyenbe is. Először azt mondtam, hogy oké persze, aztán utána már nem voltam benne annyira biztos. Aztán végül addig-addig mondogatta, győzködött engem, hogy rábólintottam.

Elmentünk, kicsit furán éreztem magam, de egy nagyon kedves párral ismerkedtünk meg - ők is akkor voltak ott először, félénkek voltak, nem tudták mit is kéne csinálni. Beszélgettünk, aztán rátértünk, hogy csinálhatnánk valamit. Még csak az sem, hogy külön helyiségbe mentünk volna a másik párjával, együtt voltunk, és egyébként megbeszéltük előtte, hogy bárki négyünk közül azt mondja, hogy elég, akkor azonnal abbahagyjuk. Végig csináltuk, aztán elköszöntünk egymástól.

Aztán teljesen megváltozott minden. A feleségem már nem akart velem együtt lenni, mindig jött különféle kifogásokkal, hogy most nincs kedve, most fáradt, fáj a feje, dolgoznia kell még másnapra. Ez ment 2 hónapon keresztül - viszonyításképpen elmondom, hogy előtte hetente 3-4-szer is együtt voltunk -, hiába kérdeztem, hogy valami baj van-e, mindig lerázott valamivel. Aztán egy idő után meguntam, és egyik nap, amikor nem figyelt, belenéztem a messengerébe.

Észrevettem, hogy azzal a férfival, akivel együtt volt a swinger klubban, folyamatosan beszélgettek és titokban találkozgattak. A feleségem megszegte a szabályunkat, és hűtlen volt hozzám. Mikor rákérdeztem nála, nem is tagadta, kitépte a kezemből a telefonját és annyit mondott:

El akarok válni.

Egy világ omlott össze bennem abban a pillanatban. Aznap este nem is tudtam vele beszélni, nem akart semmit elmondani, nem tudtam belőle semmit sem kihúzni, aztán másnap mikor kicsit lenyugodott meg én is, akkor leültünk és elmondta a dolgokat.

Ez az a rész, amit nagyon szégyellek, de hogy kerek legyen a történet, elmondom ezt is. A feleségem - amíg velem volt - sosem tudott elmenni hüvelyi úton, mindig csak csiklóorgazmusa volt. Azt mondta, ez nem az én hibám, a nőknek egy része képtelen elmenni hüvelyi úton. Viszont a swinger klubban az a férfi valahogy mégis elérte nála, és ez annyira magával ragadta őt, hogy utána is igényelte az ő társaságát, én meg már nem voltam elég neki.

Ha nem mentünk volna el abba a klubba, még most is házastársak lennénk. Nem lett jobb azzal, hogy most ezt leírtam, de kicsit mégis könnyítettem magamon vele. De még most sem tudom felfogni, vajon én tehetek róla? Tényleg ennyit számít, hogy egy nő hogyan élvezi a szexet? Azt egyébként nem tudom, hogy a másik férfi felesége tudja-e, hogy a férje az én volt nejemmel járt vagy jár össze, nem kerestem fel, csak remélni tudom, hogy ő is megtudta az igazságot, és ő is kilépett ebből a hűtlen házasságból.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás