promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömény iszonyat amit Natascha Kampusch a fogságban átélt húsvétjairól mesélt, elkövetője ezen a napon különösen kegyetlen volt vele
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Összeszorul az ember gyomra a részletektől.

Az egész világot megrázta Natascha Kampusch hihetetlen története, aki hazafelé tartva tűnt el, 10 éves korában, 1998-ban. A munkanélküliként tengődő, de egyébként távközlési végzettséggel rendelkező Wolfgang Priklopil elrabolta és pincéjébe zárva tartotta a kislányból serdülővé cseperedő lányt. 2006 augusztusában aztán sikerült a lánynak megszöknie, elrablója pedig még aznap a vonat elé vetette magát. Natascha időközben elkezdte az életéhez nélkülözhetetlen terápiát, olyan sebeket szerzett, amiről nekünk fogalmunk sem lehet. Saját bevallása szerint élete végig igénybe fogja venni ezt a szolgáltatást. Azonban ma már igyekszik a legjobbat kihozni a történtekből: 3096 nap címmel könyvet írt, melyből film is készült. Valamint egy tévécsatornánál saját beszélgetős műsort kapott és azóta is a tévézés berkein belül foglalkoztatják.

Érdekes, hogy Natascha később megkapta azt a házat, amiben fogvatartották. Nem szokatlan, hogy valaki emocionális érzéseket táplál valamilyen őt ért szörnyűség kapcsán érintett tárgy, vagy akár helyszín által. De az is lehet, hogy nem szerette volna, ha bárki is él abban a rémes emlékekkel teli házban, illetve azt sem szerette volna, ha valamiféle látványosságot csinálnak belőle.

Elrablója megtartotta a gyermekek számára fontos ünnepeket, így a húsvétot is. Natascha részletesen elmesélte, hogy mi volt ilyenkor a program. A férfi tányérokat készíttetett ki vele az asztalra és arra is figyelmeztette, hogy a tojáskeresést ne felejtse el. Majd ezeket elrejtette a szobában és Nataschának meztelenül kellett őket megkeresnie.

A beteg lelkű férfi ezt egy gyerekkorunkból játékkal is összekötötte: mikor valaki elrejt egy tárgyat és a hideg, langyos, forró szavakkal irányítja a keresőt a rejtekhely felé. Nataschának rengeteg szörnyűséget kellett átélnie a férfi mellett, ebből a videóból pedig még többet megtudhatsz a szörnyű sorsú lányról, akit miután megpróbáltak, mégis megpróbál teljes emberként élni:

Forrás: borsonline.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás