promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az oltár előtt alázta porrá újdonsült férjét a TV2 főműsoridejében, János még mindig nem tette túl magát a történteken
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ártalmatlan viccelődésnek indult, de mint tudjuk: minden viccnek a fele igaz.

A Házasság első látásra című házasságkeresős reality-ben eddig is történtek cifra dolgok, például megesett, hogy az egyik menyasszony részeg volt az oltár előtt, ráadásul ezt felvállalta ország-világ előtt, hiszen mi is a saját szemünkkel követhettük végig az eseményeket a tévéképernyőn keresztül.

Bár ez még bocsánatos bűn lehetne, ha valaki ennyire izgul a nagy pillanatnál - vagy épp ellenkezőleg, ez jelzi a legegyértelműbben, hogy minden amit itt látunk, az roppant művi, és még a szereplők is inkább isznak, nehogy felforduljon a gyomruk.

A TV2 reality műsora ugyanis kicsit olyan, mintha a menyasszonyok, férjek és feleségek versenyt űznének abból, hogy ki tud tahóbb módon viselkedni, és sokszor a férfiak is úgy viselkednek, mintha inkább a hölgyek kiskutyái lennének. Erre jó példa lehet a legutóbbi adásban történt eset, mikor a Házasság első látásra Jánosa mélységesen a szívére vett egy ártalmatlannak tűnő vicces beszólást a menyasszonya (illetve most már felesége) részéről

„Nekem nem tetszett, hogy amikor az oltárhoz kerültünk, ő visszafordult és megkérdezte a násznéptől, hogy szerintetek, hozzámenjek feleségül?” 

Ez komoly volt”

“Kicsit beégette ezzel Jánost”

“Ezt bent kellett volna tartani, szerintem”

Nelli megpróbálta kimagyarázni a történteket, de végül elakadt a szava. Talán tényleg komoly kétségek fogták el, és csak ilyen humoros formában tudta ezt megfogalmazni, tudattalanul. Bogi azonban védelmébe vette Nellit:

“Miért kellett volna ezt magában tartania, ha egyszer így érez?”

János mindenesetre folytatta a vallomását, mert nagyon mélyen a lelkébe gázoltak ezzel a rövid mondattal. János elmesélte, hogy úgy érzi

ország-világ előtt megalázták. Nem akar senkit megbántani, de ez szerinte IQ kérdés.

Az biztos, hogy az adás végére sem igazán sikerült dűlőre jutniuk, és talán ez a beszélgetés is jól mutatja, hogy a dolog sokkal inkább EQ (érzelmi intelligencia), semmint IQ kérdése. Akárhogyan is próbálták magyarázni a helyzetet, egy biztos: nem lennénk a helyükben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás