promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány a TV2 műsora körül: részeg volt a menyasszony a Házasság első látásra forgatásán
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiakadtak a TV2 nézői: tényleg részeg volt a Házasság első látásra menyasszonya az esküvőjén.

A Házasság első látásra első adásainak nézettségi adatai még nem kerültek nyilvánosságra, de úgy tűnik, azért vannak, akik szeretik figyelemmel követni a TV2 új műsorát. A legtöbben viszont nincsenek elájulva az esküvősdit játszó párocskáktól, sokan már most követelik a csatornától, hogy hozzák vissza a Kincsvadászokat, mert annak legalább volt értelme - nem mellesleg nézettsége is.

A Házasság első látásra körül már az első héten botrány alakult ki, ugyanis a nézők meg voltak róla győződve, hogy az egyik menyasszony részegen ment el az esküvőjére. Nem ez lenne az első alkalom, hogy a TV2 egyik műsora részegbotrányba kerül, korábban elterjedt az a pletyka, hogy Oláh Ibolya volt ittas a Sztárban sztár egyik élő adásában, de hamar kiderült, hogy ez nem igaz. Az viszont már egész biztos, hogy Dávid Petra valóban részeg volt a műsor forgatásán - erről ő maga nyilatkozott a közösségi oldalán.

„Kicsit érdekesre sikeredett, mivel nem tagadom, becsiccsentve sétáltam az oltárhoz. Nagyon ideges voltam, nagyon izgultam, emiatt is ittam, meg azért is, mert az esküvőm volt. Kicsit lazítani akartam, egy háromhónapos diéta után voltam, jól akartam magam érezni”


Dávid Petra elismerte, hogy kicsit túllőtt a célon, de azzal védekezett, hogy tényleg csak oldani akarta magában a feszültséget. Hozzátette azért volt annyira izgatott, mert már nagyon kíváncsi volt a jövendőbelijére, hogy kivel fogják odaállítani az anyakönyvvezető elé. Ezt követően kicsit beavatta az embereket abba, hogy ők, mint a műsor szereplői, hogyan élik meg ezt az egész szituációt, hogy egy vadidegen ember mellé odarakják, hogy mostantól ő lesz a férjed.

„Nemcsak magamról, hanem a többi hölgyszereplőről is mondom: azért egyrészt emberek vagyunk. Másrészt ez egy kísérlet, tehát olyan helyzeteknek vagyunk kitéve, amik mindannyiunkat kimozdítanak a komfortzónánkból. Az egész műsor vagy kísérlet során mindannyiunk fog meglepően reagálni bizonyos szituációkra úgy, hogy saját magunkat is meglepjük, hogy milyen reakciónk van. Hiszen végig egy felfokozott érzelmi állapotban vagyunk. Idegenek vagyunk egymásnak, ott ismerkedünk meg, új szituációkban kell boldogulni… és az utolsó mondatom: gyerekek, ez egy showműsor. Úgyhogy kicsit empatikusabban viselkedjetek, és ha egy kicsit többet foglalkozna mindenki a saját maga dolgával és kevesebbet a másikéval, akkor ez egy boldogabb világ lenne”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás