promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna minden eddiginél többet mutatott meg magából, záporoznak a kommentek a különlegességre
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki ezeket a tartalmakat nézi most, Ramóna megmutatta egy eddig ismeretlen oldalát.

Lékai-Kiss Ramóna igazi régi nagyágyú a magyar televíziózásban. Hosszú évekkel ezelőtt tűnt fel a Barátok köztben, szinte még kamaszként, mára pedig országunk egyik leggyönyörűbb és legfoglalkoztatottabb nőjévé lépett elő. Ő volt a Dancing with the Stars háziasszonya, de a Nagy Ő című műsorban is ő dobta fel a sokszor feszült pillanatokat. A nézők imádják, a kamera imádja, ő pedig oda van mindenért, ami ezzel jár, ezért is igazi showwoman az egykori Szentmihályi Zsófia.

Hosszas és kalandos út után megérkezett az életébe férje, szerelme, leghűségesebb párja, akivel azóta már egy kisfiú boldog szülei. Lékai Máté oldalán és Noel édesanyjakánt Rami valóban ki tudott teljesedni és minden szerepben otthon érzi magát: remekül halad a karrierje, szuper a magánélete és a szülői teendőiben is kiváló.

Ramóna ismert emberként mindennél többre tartja a magánéletet és már nagyon korán kijelentette, hogy semmiképpen sem szeretné a kamerák kereszttüzében élni az életét. Azonban életére, környezetére, otthonára, családjára mindenki kíváncsi, így időnként enged egy kis betekintést a mindennapjaiba, most pedig sokak örömére igencsak meglódult a posztolási kedve a művésznőnek.

Minden eddiginél aktívabb volt a közösségi médiában és csodálatos, sokszor megható, sokszor meghit, sokszor vidám, de mindenképpen intim hangulatú felvételek láttak napvilágot. Ezek által nem csak Rami otthonába láthatunk bele, hanem azt is megnézhetjük, hogy milyen csodás a kapcsolata férjével és kisfiával.

Mivel tényleg sok felvételt tett közzé mostanában, így mi csak kiválogattuk a legjobbakat és ezeket mutatjuk most be kedves olvasóinknak. Mindegyik fotó igen egyedi hangulatot áraszt és nagyon természetes közegében mutatja meg Ramit: ilyen ő, amikor boldog, épp kikapcsolódik és amikor otthon, a családja társaságában vagy éppen ellenkezőleg, a munkahelyén tölt el időt.

A fotókat folyamatosan lejjebb görgetve tudod megnézni, némelyiket lapozni is tudod majd:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás