promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különleges kedvezmény a Wizzairnél, alig tízezer forint és több százezret is spórolhatsz vele
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatjuk hogyan működik, bárki igénybe veheti és óriási könnyítés a magyaroknak: idén semmi akadálya nem lehet már az álomnyaralásnak.

Ha az ember egész évben becsületesen dolgozik és hajtja az igát, akkor nem csoda, hogy az egyik dolog, amire a legjobban vágyik egy jól megérdemelt nyaralás. Azonban a legtöbb családnak az sem utolsó szempont, hogy ne vágja haza az egész éves költségvetésüket az, hogy egy-két hétre szeretnének kiszakadni a szürke hétköznapokból és átadni magukat az önfeledt nyaralásnak. 

Vannak, akik a buszos utakra esküsznek, van, aki a telekocsis megoldásra, van aki önállóan áll neki az úticélnak saját autóval, vagy stoppal és van a legkényelmesebb megoldás: a repülő. Akik az utóbbit preferálják, nekik ajánlunk most egy ige kedvezményes megoldást.

Bár a közvéleményben úgy él, hogy a fapados repülőgépjáratok közül a Ryanair a legolcsóbb, ez em minden esetben igaz, a Wizzairnél is ki lehet fogni nagyon kedvezményes árú jegyeket, főleg akkor, ha igénybe vesszük a cég egyik szolgáltatását. Ez a Wizzair Discount tagság, amely egy bizonyos éves díj fejében kedvezményes repülést garantál.

Háromféle csomag közül választhatunk: az első ingyenes és csak egy regisztrációt igényel. Ha ezt választjuk kedvezményesen fogyaszthatunk a fedélzeti választékból, továbbá a repülőn árult tárgyakból.

Ezekre a csodás helyekre is eljuthatsz repülőjárattal. Albánia az új Maldív-sziget, ilyen csodálatos tengerpartokkal rendelkezik:

A magyarok egyik kedvenc nyaralóhelye Sunny beach, ahol fillérekért felejthetjük el a hétköznapok gondjait:

A második opcióért már fizetni kell, azonban bőven megéri az árát a 34,99 Eurós ajánlat, mely ezeket foglalja magába:

Különleges fedélzeti kuponok

WIZZ Café & Boutique-promóciók

Minimum 10,00 EUR kedvezmény a legalább 19,99 EUR értékű viteldíjakból *

5,00 EUR kedvezmény az online vásárolt poggyászok díjából **

Neked és egy útitársnak

A harmadik opció 69,99 Euró évente, azonban ebben az esetben már öt útitársnak tudsz kedvezményes feltételeket biztosítani.

A nyaralás költségoptimalizálásának egyik legfontosabb lépése a korai tervezés és a minél hamarabbi foglalás, ekkor van ugyanis több esélyünk az olcsó helyek lefoglalására. Ezzel a kedvezménnyel pedig az utazás is gyerekjáték lesz.

A kedvezményről részleteket itt olvashatsz és ugyanitt tudod igénybe is venni az extra szolgáltatást: ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás