promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt fiatal fruska barátnője nudizott egyet: fedetlen felsőtesttel élvezte a vizet, meg is mutatta miért bolondul 30 évvel öregebb pasija
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazi nagycsoportos szexbomba Brad Pitt hamvasan fiatal barátnője.

Brad Pitt szerelmi élete a karrierjével ellentétben finoman szólva sem alakult túl fényesen az elmúlt néhány évtizedet tekintve. A világ legszebb álompárjának kiáltották ki őt és akkori feleségét: Jennifer Anistont. A pár sokáig volt együtt és az egész világot megrázta, amikor kiderült, hogy a megingathatatlannak hitt kapcsolat véget ért, ráadásul egy harmadik fél miatt. Angelina Jolieval olyannyira megvolt közöttük a kémia, hogy Brad beadta a válópert és az egész világ haragjától sújtva felvállalta új párkapcsolatát. Egy ideig úgy tűnt, hogy kettőjük szövetsége megbonthatatlan: közös gyermeket vállaltak és örökbe is fogadtak több csemetét, ám kapcsolatuk viharos romlásnak indult. Jolieval nagyon elmérgesedett a viszony, a válóperen mindketten meghurcolták egymást és kellemetlen dolgok kerültek ki a színészről.

Jolie szerint férje többször agresszív volt, megfélemlítette őket és komoly problémái voltak az alkohollal. Braddel több gyermeke is megszakította a kapcsolatot, kérdéses, hogy ezt valaha sikerül-e rendeznie. Egy ideje azonban úgy tűnik, hogy ismét rámosolygott a szerencse és már jó ideje stabil kapcsolatban él egy ékszertervezéssel foglalkozó cég vezetőjével: Ines de Ramónnal.

A gyönyörű hölgy és párja között hatalmas, majdnem 30 év a korkülönbség, de ez nem zavarja őket a romatikázásban, úgy tűnik, hogy remekül megértik egymást.

Hollywoodban persze a kor valóban csak egy szám, Brad Pitt sem mentálisan, sem testileg nem egy átlagos 60 éves férfi, vélhetően még sokáig izgalmas partnere tud lenni egy fiatalabb hölgynek is.

Ines de Ramón akár modellkedhetne is, a gyönyörű barna hölgy ugyanis tökéletes arányokkal és nagyon megnyerő külsővel rendelkezik, nem csoda, hogy sikerült magának megfognia a világ egyik legjóképűbb férfiját.

Most épp a medenceparton sütkérezett, amihez még a bikinifelsőjét is ledobta:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás