promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Avril Lavigne kerek feneke édenkertbe illően izgató látvány, ha megnyitod tudni fogod mit kell nézned a képen mert nagyon feltűnő
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 2000-es évek lázadó rockernője úgy néz ki, most a ruha ellen lázad, teljesen kilóg a popsija a nadrágból, mindezt váratlanul vesszük észre.

Ha azt mondjuk, női stílusikonok, olyan nőkre gondolunk, mint Gina Lollobrigidda, Marilyn Monroe, vagy manapság például Kim Kardashian. Avril Lavigne neve keveseknek szokott ilyenkor eszébe jutni, pedig a vagány kanadia dalszerző-előadó énekesnő a kora 2000-es éveknek legalább akkora stílusikonja volt, mint a fentebb említett hölgyek.

Avril Lavigne Kanadában, Ontarioban született, egy Beleville nevű városban, és mindkét szülője francia származású, római katolikus: a kis Avrilt, akinek nevét édesapja április hónap francia nevéről adta, is katolikus szellemben nevelték, 2 testvérével.

Zenei tehetsége is először a vallásos közegben mutatkozott meg: édesanyja elmondása alapján a 2 éves Avrile énekelni kezdett a templomban, amikor egyedül hagyta őt.

Első albuma 2002-ben jelent meg, és világszerte óriási sikert aratott: az év végére négyszeres platinalemez lett, az Egyesült Államokban a ranglista második, míg Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban az első helyét szerezte meg a lemez, amiből 2009-ig 16 millió példányt adtak el, és olyan, ikonikussá vált számok voltak rajta, mint a Sk8er boy vagy a Complicated.

Avril imázsa nem a hiper-feminim vonalra épült: sötét sminkjei, szegecses ékszerei, és fekete pólói gyakorlatilag az emo stílus előfutárának is tekinthetők, legalábbis a műfaj később jelentősen épített a kora 2000-es évek pop-punk pop-rock esztétikájára, aminek Avril Lavigne az egyik legmeghatározóbb előadója volt.

A jelenleg 39 éves énekesnő már kétszer is férjnél volt, második férje Chad Kroeger, szintén kanadai rockzenész, a Nickelback nevű zenekar frontembere. Jelenleg egy Mod Sun művésznevű (igazi neve Derek Ryan Smith) amerikai rapperrel él élettársi kapcsolatban, és bizony ezeket a képeket látva e kell ismernünk, hogy a szóban forgó rapper bizonyos egy rendkívül szerencsés férfi:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás