promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rákay Philip megmutatta meseszép családját: így néz ki a felesége és gyermekei, akik sosem állnak kamera elé
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rákay Philip asztrológus feleségével és gyönyörű gyermekeivel együtt nézte meg a Most vagy soha! című történelmi kalandfilmet.

Nagy sikerrel tarol a mozikban a Most vagy soha! című történelmi kalandfilm, aminek forgatókönyvírója és producere Rákay Philip és Szente Vajk volt. Ugyan a film elég megosztó visszajelzéseket kap mind a kritikusoktól, mind a nézőktől, de az biztos, hogy a Most vagy soha! rekordnézettséggel indított az ünnepi hosszú hétvégén, és már az is kiderült, hogy Rákay Philipék nagyban dolgoznak a mohácsi csatáról szóló film történetén is, amit 2026-ban, a csata 500. évfordulóján akarnak bemutatni.

Rákay Philip Miskolcon született Rákay Kálmán néven. A gimnázium elvégzése után az ELTE Bölcsészettudományi Karán esztétika szakon tanult, majd itt is diplomázott. Pályafutását 19 éves korában kezdte, mikor munkát kapott a szekszárdi városi tévénél. 1990-ben leszerződött a Top TV nevű első magyar zenei televízióhoz, majd a Juventus Rádió műsorvezetője lett. 1997-ben egyik alapítója volt a Z+ magyar zenecsatornának. 2002 nyarától a Hír TV csapatánál dolgozott.

2011. január 3-án Medveczky Balázs, az MTV vezérigazgatója az M1 csatorna felügyelőjévé nevezte ki, előbb az m1, majd az m2 intendáns-programigazgatójaként dolgozott, később az MTV Zrt. vezérigazgató-helyettese lett. Zsűritagként A Dalban is közreműködött egészen 2015-ig.

Rákay Philip most a filmiparban tevékenykedik, nemrég a nem éppen jól sikerült Aranybullán dolgozott, most pedig a Most vagy soha! került moziba, ami viszont már jobban teljesít, és pozitív értékeléseket is kap. A televíziós-producer családjával együtt ment el nemcsak a film hazai, de londoni díszbemutatójára is, ahol ugyancsak vastapsot kaptak.

Felesége, Wieber Orsolya asztrológus, és őt gyakrabban látni a férjével nyilvános eseményeken, de két gyermekét már szinte soha. Most négyükről is készültek képek, így megnézhetjük, milyen meseszép családja van a Most vagy soha! alkotójának.

Így néz ki Rákay Philip családja (bal alsó kép):

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás