promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Most vagy soha után kiszáll A mi kis falunk szereplője?
Borítókép:  IMDb
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aggódnak a rajongók, mi lesz most A mi kis falunk sztárjával.

Tarol a mozikban a Most vagy soha! című film. A bemutató hetén 4 nap alatt több mint 75 ezren váltottak rá jegyek, ez pedig rekordnak számít, ugyanis ezzel 1990 óta minden idők legnagyobb magyar filmes bevételét érte el az első hétvégén. Emellett pedig az idei év eddigi második legnagyobb bevételét is elkönyvelheti, hiszen csak a Dűne: Második rész előzte meg az első hétvége jegyértékesítése alapján.

Ugyan a film még mindig eléggé megosztja a nézőket, az egészen biztos, hogy nézettségét tekintve abszolút siker, és ki tudja, hogy ezen a héten összesen hányan fognak még rá jegyek váltani. Valakinek tetszik, valakinek nem, de abban többnyire egyetértenek az emberek, hogy a Most vagy soha! egy komoly mérföldkőnek számít a hazai filmgyártásban. Az alkotáshoz egy monumentális díszletvárost is felépítettek, amiről úgy hírlik, hogy most a Disney bérelte ki valamelyik közelgő produkciójához.

A Promotions kritikáját alább olvashatjátok:

Abban a legtöbb kritikus is egyetért, hogy a filmben jó színészi alakítások vannak - a Promotions kritikusa kiemelte például Horváth Lajos Ottó alakítását, aki a történet antagonistáját, Farkasch-t játssza. A színművész sokaknak ismerős lehet, hiszen többek között ő volt az Üvegtigris-filmek Lalija, emellett az RTL A mi kis falunk című sorozatában ő játssza a püspököt.

Horváth Lajos Ottóért sokan aggódnak, miután tavaly novemberben balesetet szenvedett, amikor Szász Júliával együtt lezuhant a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia előadásán a díszletről. A színész még mindig nehezen tudja mozgatni a jobb kezét, és a baleset óta nem is mutatkozott a nyilvánosság előtt. A Most vagy soha! díszbemutatóján természetesen megjelent a feleségével együtt, ott árulta el az újságíróknak, hogy már jól van, de a teljes felépülése egy lassú folyamat.

A mi kis falunk rajongói között emiatt elterjedt az a pletyka, hogy Horváth Lajos Ottó kiszáll a sorozatból, a püspök karakterét pedig kiírják a történetből - hiszen a színész a tavalyi balesete óta nem dolgozik. A sorozat kreátora, Kapitány Iván a Fókusz-nak mondta el, miként terveznek Horváth Lajos Ottóval a jövőben:

„Mindenképp megvárjuk, hogy felgyógyuljon, és utána természetesen számítunk rá, nem kívánjuk őt kiírni vagy eltávolítani a sorozatból. Amennyiben a sérülése maradandóbb, vagy megnehezít bizonyos dolgokat, akkor - ahogy a faluban lenni szokott - kihasználjuk az ebből adódó kreatív kihívásokat”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás