promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar Péter börtönnel fenyegeti Rogán Antalt: állítása szerint a meghallgatása után a kormánynak muszáj lesz lemondania
Borítókép:  YouTube/444
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Judit volt férje nem lassít, kőkeményen kritizálja, sőt, most már fenyegeti is a kormányt.

Az utóbbi idők egyik legjelentősebb közéleti - de talán a rendszerváltás utáni botrányok tekintetében is kiemelkedő - furcsasága kétségkívül Novák Katalin volt államfő asszony kegyelmi ügye: nehezen elképzelhető, hogy egy időben köztársasági elnök és igazságügyi miniszter lemondjon, főleg ha két olyan politikusról van szó, akiket a kormánypárt ennyire hangsúlyosan felépített (Varga Judit, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási listavezetője is lehetett volna).

Az ügy sok következménnyel járt, de volt egy váratlan szál is, amire aligha számítottak: Varga Judit ügyvéd volt férje, Magyar Péter is színre lépett. Ezt követően kritikákat fogalmazott meg a kormány ellen, azóta pedig gyakran szerepel a médiában, sőt március 15-én még fővárosi rendezvényt is szervezett, igen magas technikai színvonalon. Tehát nem mondhatjuk, hogy a "plebs" közül lépett volna elő alternatív politikai programmal.

Magyar Péter azóta is igen aktívan vívja harcát a kormányzattal szemben - az utóbbi időben már magánéleti részletek is nyilvánosságra hozódtak Varga Judittal való házasságának időszakából.

Azóta sem tűnik úgy, hogy Magyar Péter lassítani akarna, sőt: a közösségi médiában igen aktív egykori ügyvéd most ismét magának Rogán Antalnak, az egyik legprominensebb kormánypárti képviselőnek ment neki, egyenesen börtönnel fenyegetve meg őt.

Varga Judit volt férjének a holnapi napon ugyanis reggel 10-kor a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen lesz jelenése - a hatóság a Völner-Schadl ügy kapcsán kívánja meghallgatni Magyar Pétert.

Állítása szerint mindössze annyi dolga lesz, hogy elmond az ügyészségnek minden rendelkezésére álló információt, amik olyan súlyosak, hogy azok után nem lehet más következmény, mint hogy a kormány lemond, Rogán Antal pedig készülhet a börtönre is - szavait pedig a jól ismert dal, a "Börtön ablakába..." kezdősoraival nyomatékosította. Magyar Péter bejegyzését annak közösségi médiás oldalain tudják elolvasni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás