promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Oscar díjátadón felsülő Margot Robbie vetkőzésbe fojtja a bánatát: egy szál bugyi melltartó kombóban mutatta meg díjnyertes testét
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legszexibb színésznő jól odapörkölt a forró felvétellel, egyértelmű kinek járt volna az elismerés.

Margot Robbie neve alighanem mindenkinek ismerősen cseng: ausztrál színésznő, aki az elmúlt években világszerte ismertté vált kivételes tehetségével és sokoldalúságával. Karizmatikus jelenléte és elképesztő alakításai számos filmben elvarázsolták a közönséget, és kiemelkedővé tették őt a szórakoztató iparágban, ahol nem könnyű az embernek megvetnie a lábát és főleg nem egyszerű tartósan ott is maradni az élvonalban. Robbie nem csupán egy színésznő, hanem egy erőteljes ikon, aki nemcsak a vásznon, hanem a divatvilágban és a közösségi médiában is inspirációt nyújt.

Margot Elise Robbie, 1990. július 2-án született Dalby-ben, Queenslandben, Ausztráliában. Gyermekkora óta szenvedélyesen érdeklődött a színjátszás iránt, és már fiatalon eldöntötte, hogy színész lesz. Első szerepét a "Neighbours" című ausztrál szappanoperában kapta, ahol Donna Freedmant játszotta. Ez a sorozat lehetőséget teremtett számára, hogy megmutassa tehetségét és kiteljesítse színészi ambícióit.

A világhírnév és a nemzetközi elismerés azonban nem sokkal később jött el számára, amikor Martin Scorsese "A Wall Street farkasa" című filmjében feltűnt Leonardo DiCaprio oldalán. Robbie Jordan Belfort második feleségét, Naomi Lapagliát alakította, és a karakter megformálása bizony lenyűgöző volt. Az együttműködés az egyik legnagyobb rendezővel és az A listás színésszel való munka lehetőséget teremtett Robbie számára arra, hogy bebizonyítsa tehetségét és megmutassa, hogy méltó a figyelemre.

Margot Robbie nem csak tehetséges színésznő, hanem egy kifinomult és stílusos ikon is. Megjelenése mindig lenyűgöző, legyen szó vörös szőnyeges eseményről vagy csak egy egyszerű sétáról az utcán. Divatérzéke és stílusa inspirációt nyújt számos rajongójának világszerte, és gyakran a legjobban öltözött hírességként emlegetik.

Margot Robbie folyamatosan keresi az új kihívásokat és lehetőségeket a színészi pályán. Nem elégszik meg azzal, hogy sikert sikerre halmoz, hanem továbbra is törekszik a művészi fejlődésre és a kreatív önkifejezésre. Sokak számára csalódás volt, hogy az idei Oscar-díjátadón nem jelölték a Barbieban nyújtott alakításáért, ezt színésztársa, Ryan Gosling is nehezményezte.

A videót, melyben Margot Robbie egyetlen szexi fehérneműt visel ide kattintva nézheted meg:

Forrás: wikipedia.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás