promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Kazinczy utcában bulizott Mila Kunis és Ashton Kutcher, a sztárpár őrülten imádja a magyar fővárost, már-már beteges a rajongásuk
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljes extázissal vetették bele magukat a budapesti éjszakába, ezeket a helyeket látogatták meg.

Mila Kunis és Ashton Kutcher nevei az utóbbi időben ismét a reflektorfénybe kerültek, ahogy a világsztárpár Budapestenforgatott. Kunis, akit 1983-ban Chernivtsiben, Ukrajnában született, az észak-amerikai közönség számára leginkább a "Született feleségek" sorozatban alakított karakterével, Jackie Burkharttal lett ismert. Ashton Kutcher, aki 1978-ban Iowa államban látta meg a napvilágot, az "A Jóbarátokat" idéző "Két pasi meg egy kicsi" és a "Punk'd" című sorozatokból lehet ismerős.

A két színész közötti kapcsolat a pár közös forgatásain kezdődött, de hivatalosan csak 2015-ben házasodtak össze. Közös gyermekeik is vannak, Wyatt Isabelle és Dimitri Portwood.

Budapesten rendkívül szerették,amikor a hírességek a városban tartózkodtak a nagysikerű filmjük, a The Spy Who Dumped Me forgatása miatt. A város hangulata kivételes volt, amikor Kunis és Kutcher bejárták Budapest nevezetességeit és élvezték az itteni életet. Az egyik este a Terv Presszóban találkozhattak velük, ahol buliztak és élőzenére táncoltak. A helyi rajongók boldogan szelfizhettek a hírességekkel, akik teljesen átlagos módon közlekedtek a városban, éttermekbe tértek be és fotózkodtak rajongóikkal.

A The Spy Who Dumped Me egy izgalmas akcióvígjáték, aminek a története két barátnőről szól, akik kalandos utazásra indulnak egyikük volt barátja után, aki kiderül, hogy kémmel randizik. A filmben Mila Kunis és Kate McKinnon alakítja a főszerepeket, akiket Ashton Kutcher is kísértetiesen szexi, "I love Budapest" pólóban bulizva láthattunk egyik este. A The Spy Who Dumped Me az akció, a kaland és a humor elegyét kínálja, garantálva a jó hangulatot a mozilátogatóknak.

Mila Kunis és Ashton Kutcher megmutatták, hogy számukra a család és a munka is fontos, ahogy Budapesten töltött idejük alatt bebizonyították, hogy igazi életük és hírességük mögött mindig hűek maradnak gyökereikhez, a Kazinczy utcában például így buliztak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás