promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen meglepetés érte Novák Katalin utódját, Sulyok Tamás nem számolt ezzel, amikor kinevezték köztársasági elnöknek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sulyok Tamás ebbe az egy dologba nem gondolt bele.

Novák Katalin lemondott köztársasági elnöki pozíciójáról, távozása után pedig megválasztották utódjának Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság korábbi elnökét. Kinevezése és beiktatása után egyből rászállt a magyar média, és azóta is folyamatosan napvilágra kerülnek róla olyan információk, amiket nem biztos, hogy bármikor is szeretett volna megosztani - hiszen mégiscsak a magánélete. Most is rögtön címlapra került egy olyan sztorival, amit nem ő osztott meg a médiával - ez egy igen kellemetlen meglepetés lehet a számára, mert hát korábban nem szerepelt ilyen gyakran az újságokban, most viszont minden nap megjelenik róla legalább féltucat cikk különböző portálokon. Ezzel biztos nem számolt Sulyok Tamás, mikor elfogadta a felkérést, hogy Novák Katalin után ő legyen az új államfő.

A Blikk most utánajárt, hol is van az új köztársasági elnök lakása, és megtudták, hogy Sulyok Tamás egyfolytában ingázik Szeged és Budapest között. Az államfő ugyanis Magyarország harmadik legnépesebb településén, egy társasház emeleti lakásában lakik. Szegedi otthonába egyébként egyszer be is törtek - erről az egyik közeli szomszédja mesélt a Blikk-nek:

„2018-ban történt egy bűncselekmény, valaki betört a főbíró 117 négyzetméteres pazar otthonába. Nem tudni, miket zsákmányolt, mert a rendőrség is csak annyit erősített meg, hogy milyen lakcímen történt a helyszínelés. Ám attól kezdve még többet voltak jelen az egyenruhások”.

Egy közeli üzlet egyik munkatársa többször is találkozott vele korábban, mivel Sulyok Tamás sokszor járt hozzájuk vásárolni. Elmondása szerint az új köztársasági elnök nagyon közvetlen ember, mindig lehetett vele pár szót váltani, a legegyszerűbb témákban is volt néhány mondata.

Szóval Sulyok Tamás és felesége még Szegeden lakik, de talán nemsokára már a Sándor-palota lehet az új otthonuk. Igaz, a házaspárnak Budapest II. kerületében is van egy ingatlana, de állítólag már nagyon várják, hogy átköltözhessenek az államfői rezidenciára. Viszont meg kell várniuk, amíg Novák Katalin elköltözik onnan - azt azonban nem tudni, hogy ez mikor történik meg, mert a Sándor-palota sajtóosztálya mind ez idáig nem közölte.

Nem kizárt, hogy Sulyok Tamásnak is hónapokat kell majd várnia rá, hiszen Áder János is csak azután tudta elhagyni a rezidenciát, miután felújították a szintén a Béla király úton található villát, ahol jelenleg is lakik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás