promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fény derült új köztársasági elnökünk titkára, felesége rántotta le a leplet Sulyok Tamás személyiségéről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sulyok Tamás felesége először adott interjút férje köztársasági elnökké választása után.

Az utóbbi hetekben több súlyos politikai változás is megrázta a magyar közvélemény. Miután Novák Katalin komoly botrányba keveredett egy tavaly áprilisi kegyelmi döntése miatt kénytelen volt lemondani köztársasági elnöki pozíciójáról. Mint köztudott, kegyelmet adott egy pedofil bűncselekményben érintett férfinak, és miután erre fény derült, hatalmas népharag zúdult rá, gondoljunk csak az influenszerek által szervezett hatalmas tüntetésre a Hősök terén.

Lemondása után azonban Országgyűlés hamar meg is választotta Novák Katalin utódját, aki nem más mint Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke lett. Megválasztása óta pedig természetesen mindenki kíváncsi az összes információra, ami az új köztársasági elnökkel kapcsolatos így feleségére is, aki Magyarország új first lady-je lett a döntés után.

Sulyok Tamás felesége, Nagy Zsuzsanna nem is várt sokat és máris interjút adott férje megválasztása után. Mint kiderült, Zsuzsanna hivatása szerint mentálhigiénés szakember és családterapeuta, ezért a jövőben is a nehéz helyzetben lévő emberek ügyeit szeretné felkarolni.

Arról, hogy mit terveztek eredetileg az elkövetkező évekre, Sulyok Tamás felesége úgy nyilatkozott, hogy az volt a terv, hogy ezt a két és fél évet, ami a férje alkotmánybírósági elnökségéből még hátra van, szépen végigviszik, aztán lassúbb élettempóra váltanak, amelyben elsődleges figyelmet és szerepet a gyerekeik kaptak volna, hiszen most is sok időt töltenek a két kis unokáikkal is.

Ezek a tervek azonban úgy tűnik még nem most fognak megvalósulni, Zsuzsanna azonban most azt mondja, hogy férje megválasztása után minden erejével azon lesz, hogy ebben is társa tudjon lenni.

A gyerekek nyilván aggódtak, de én azt mondtam Tamásnak, hogy mindenben melletted, mögötted és veled leszek, és ez szívből jött.

- hangsúlyozta az új first lady a hirado.hu-nak adott interjújában.

Zsuzsanna azt mondja, hogy férjével ebben a helyzetben talán még jobban, mélyebben és alaposabban megbeszélnek mindent. Mint kiemelte, nekik nagy erőforrásuk a humor, ami sok nehézségen átsegítette már őket, de természetesen próbálják majd tartani magukat azokhoz az előírásokhoz, amelyek az ő szerepköréhez tartoznak.s

És hogy milyen a magánéletben Sulyok Tamás személyisége?

Végtelenül közvetlen, nagyon szereti az embereket és az életet, jó a humora, jópofa, nem híve a formalitásoknak, szabad lélek.

– mondta róla a felesége, aki egyébként nem egy igazán exhibicionista alkat és neki a szereplés még különös és szokatlan.

Zsuzsanna végül azt is elárulta az interjúban, hogyan éli meg, hogy ő lesz az új magyar first lady.

Várakozással, bizalommal, néha kisebb-nagyobb meghökkenéssel, még nincs pontos válaszom erre, hiszen annyira nem erre készültem. Most kell megtanulnom, magamévá tennem, hogy mi lesz a szerepem, de minden erőmmel azon leszek, hogy helytálljak, beváltsam a hozzám fűzött reményeket, és még jól is érezzem magam ebben a helyzetben.

- hangsúlyozta Sulyok Tamás felesége.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás