promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
“Végignéztem, hogy elszeretik a páromat!” - Németh Kristóf megdöbbentő őszinteséggel tálalt ki a zátonyra futott szerelmi életéről, senki sem sejtette ezt eddig
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Barátok közt és a Keresztanyu sztárja bevallotta, szerelmével nem volt minden rendben köztük.

Németh Kristóf ma boldog családapa, feleségével Zitával közösen nevelik két gyermeküket, ám a Barátok közt és a Keresztanyu sztárja korántsem volt mindig ennyire kiegyensúlyozott, az ATV #Bochkor című műsorában szokatlan őszinteséggel mesélt egy fájdalmasan végződő szerelmi kapcsolatáról.

A műsorvezető azt kérdezte aktuális vendégeitől, hogy kerültek-e már olyan helyzetbe, mikor egyszercsak azon kapták magukat, hogy hiába állnak ott a párjuk mellett, valaki minderre fittyet hányva elkezdte becserkészni a párjukat. 

A Dobos Evelin, Wossala Rozina, Curtis  és Németh Kristóf négyesből meglepő módon többen is igennel feleltek.

Németh Kristóf megosztotta a közönséggel, hogy mikor vele történt ilyen eset, annyira lefagyott, hogy nem is tudott mit csinálni hirtelen: a szeme előtt szerették el a párját. Az egykori Barátok közt színésznek azonban nem is feltétlenül az udvarlóval volt gondja, hanem sokkal inkább a saját szerelmével - hiszen ha a párja enged a hódításnak, az valamit az ő kapcsolatukról is elárul.

"Nekem nyilván nem azzal lenne problémám, aki a becserkészi, hanem a saját párommal, akkor a mi kapcsolatunkban nem működik valami.”

Bár a műsor csak vasárnap este kerül adásba, Németh Kristóf esetét már részletesebben feldolgozta a Nap híre, akiknek a színész külön is nyilatkozott a felvétel után.

“Akkor még nem volt bátorságom teljesen őszintének lenni egy kapcsolatban”

A színész elárulta, hogy az eset fontos tanulságokkal szolgált, lényegében örök életére szóló útravalóval is szolgált. Mint fogalmazott,

"Kérdezni és mondani is nagyon fontos."

Ma talán a házassága sem működne olyan jól, ha fiatalabb éveiben nem tanulja meg, mennyire fontos az őszinte kommunikáció, amibe a rossz dolgok éppen úgy beletartoznak, mint a rosszak. Nagyon fontos, hogy megosszuk a másikkal az érzéseinket, ha valami diszkomfortérzetet kelt bennünk, vagy bánt akkor ne tartsuk magunkban, és ugyanígy nem spóroljuk meg a dicséreteket se, és legyünk kíváncsiak, illetve nyitottak a másikra is.

“Valószínűleg ők jobban megtalálták egymást." - kerekítette le mondandóját a Fórum színház igazgatója, aki hozzátette: a hódítóval az akkori párjának egy hosszú kapcsolata lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás