promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigászi bukta ez a TV2-nek: kiszivároghatott az Ázsia Expressz szereplőinek névsora, ennyit a következő évad meglepetéseiről?
Borítókép:  Youtube - tv2official
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan kiakadtak, jogosan: Ennyire durva spoiler rég történt, nagyon meglepő nevek vannak a listában.

Úgy néz ki, hogy bármennyire temetik is, a televíziózás semmiképpen sem halott műfaj, főleg kis hazánkban. Néhány műsor nagyon előkelő helyet vívott ki a nézők szívében, ezek igazi gigaprodukcióknak számítanak. Tudjátok, ezek azok az adások, amivel mindenki képben van, amiről mindenki tud pár szót és hiába nézi, nem nézi, akkor is van egy kedvence, akinek drukkol. Ide tartozik a Sztárbox, amit hatalmas érdeklődés övezett, egyértelműen ilyen a Nyerő páros, ami rengeteg embert szegez a képernyő elé, a Farm VIP, a Nagy Ő, a Séfek séfe és a Konyhafőnök is, de ami tavaly igazán nagyot robbantott (és az előtte való években is rengetegen nézték) az az Ázsia Expressz volt.

Minden adva van ahhoz, hogy szeressék a nézők: megkeresnek ismert embereket, akiket egy teljesen idegen kultúrába helyeznek bele és olyan nehéz, néha már-már lehetetlen feladatok elé állítanak, ahol muszáj megmutatniuk az igazi arcukat. Szeretik az emberek az effajta leleplezéseket, ahol nem vörös szőnyegen, talpig flitterbe látják a kedvenceiket, hanem olyan élethelyzetekben, ahol egyszerűen lehetetlen fenntartani bármilyen illúziót, kiderül, hogy valójában milyen ember is a kedvenc sztárunk.

A feszült helyzetek persze magában hordozzák a konfliktust is, ami a másik fontos összetevője egy-egy sikeres showműsornak. Viták, balhék, összeveszések, nagy sírások, összeborulások, kibékülések mind-mind olyan hintára ültetik fel a nézőt, ami egy kellemes hullámvasút, aminek az élvezetéhez ráadásul el sem kell hagyni az otthon kényelmét.

Az új évadok bejelentését mindig hatalmas várakozás előzi meg, nagy a titkolózás azzal kapcsolatban, hogy kik lesznek a sztárszereplők, ezért értelemszerűen nem örülnek annak, ha ez idő előtt kiderül.

Most mégis napvilágott látott egy spoiler, amiben megtalálható jó néhány induló neve. A lista egy Facebook csoportban tűnt fel és sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk annak igazságtartalmát, de az összeállítást megnézve hihetőnek tűnik, igen váratlan szereplők vannak rajta, akik garantáltan okoznának izgalmas perceket, órákat a nézőknek.

Lássuk hát az Ördög Nóra vezetésével fémjelzett műsor idei esélyes indulóit:

Béres Anett - Aleska Diamond

Monoki Lehel - Sebők Vilmos

Till Attila - Stohl Andràs

Cserpes Laura és az édesapja

Kamarás Norbi és testvére

T.Danny - Spacc

Az emberek igencsak haragudni szoktak az ilyen korai elszólások miatt, itt sem felhőtlenül örült neki mindenki, hogy előre kiderülhetett néhány név. Hangsúlyozzuk, hogy ez csak találgatás, azonban az utóbbi idők tapasztalatai alapján ezek a pletykák általában beigazolódnak.

Volt, aki még annyit tett hozzá, hogy úgy hallotta Jákob Zoli és Erdélyi Mónika is versenybe szállnának, úgy tippeljük, hogy a közöttük lévő érdekes és furcsa viszony miatt hamar a nézők kedvencévé válhatnának.

A korábbi évad szereplőiről itt egy humoros összeállítás, vicces visszanézve belegondolni, hogy mennyit balhéztak és milyen helyzetekbe keveredtek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás